Osobně si takové přátelství moc představit nedokážu. Ač takových kamarádek pár mám... Řeknu k tomu toto: pokud je člověk zavázán - přítelkyně či žena. Může takové přátelství fungovat. Když má muž své zásady, což je třeba můj případ. Pokud, ale o vztah přijde, nebo ho vůbec neměl, jde takové přátelství jen těžko udržet. Pak bych ho nazval pouze přechodným stavem.
Chemie zkrátka funguje opravdu dobře...
Ženské si myslí, že to jde: "Zůstaneme aspoň kamarády, že". Z hlediska chlapa je to dokonalý nesmysl.
Když je ošklivá a o 30 let starší, tak možná ano.
A čo si, Kefalín, predstavujete pod pojmom "přátelství"? V poslední době to má spíš význam něco jako "manžel/ka, akorát jsme ještě neměli čas zajít na ouřad pro příslušné lejstro".
Chtip: Žili spolu muž a žena bez toho lejstra. Jednoho dne se ozvala žena: "Žijeme spolu tak dlouho, celkem nám to klape, neměli bychom pomýšlet na svatbu?" "Zbláznila ses? Kdo by si nás dva asi chtěl vzít?"
Čisté přátelství tady neexistuje, vždy si jedna strana od toho časem něco slibuje.
S touhle formulací plně souhlasím.
Taky,stačí popít a už je tam....
Samozřejmě existuje,jen je to velmi vzácné.
Souhlas s Craft-em, s jedinou výjimkou. Když je ten chlap teplej, to prej funguje dokonale...
ano, u me to funguje, jak je to u protistrany nevim, radsi jsem se neptal.
Osobně si takové přátelství moc představit nedokážu. Ač takových kamarádek pár mám...
Řeknu k tomu toto: pokud je člověk zavázán - přítelkyně či žena. Může takové přátelství fungovat. Když má muž své zásady, což je třeba můj případ. Pokud, ale o vztah přijde, nebo ho vůbec neměl, jde takové přátelství jen těžko udržet. Pak bych ho nazval pouze přechodným stavem.
Chemie zkrátka funguje opravdu dobře...
Ženské si myslí, že to jde: "Zůstaneme aspoň kamarády, že". Z hlediska chlapa je to dokonalý nesmysl.
Když je ošklivá a o 30 let starší, tak možná ano.
A čo si, Kefalín, predstavujete pod pojmom "přátelství"? V poslední době to má spíš význam něco jako "manžel/ka, akorát jsme ještě neměli čas zajít na ouřad pro příslušné lejstro".
Chtip: Žili spolu muž a žena bez toho lejstra. Jednoho dne se ozvala žena: "Žijeme spolu tak dlouho, celkem nám to klape, neměli bychom pomýšlet na svatbu?"
"Zbláznila ses? Kdo by si nás dva asi chtěl vzít?"
Čisté přátelství tady neexistuje, vždy si jedna strana od toho časem něco slibuje.
S touhle formulací plně souhlasím.
Taky,stačí popít a už je tam....
Samozřejmě existuje,jen je to velmi vzácné.
Souhlas s Craft-em, s jedinou výjimkou. Když je ten chlap teplej, to prej funguje dokonale...
ano, u me to funguje, jak je to u protistrany nevim, radsi jsem se neptal.