Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako ma nasralo Voyo

Celkom sa mi zapacil serial, co teraz dava v nedelu rano Markiza a ponorke, co bojuje proeti americkej vlade. Zaujimava myslienka, bohuzial som nezachytil vsetky casti a tak som si chcel pozriet starsie aj. Ulozto tentoraz sklamalo a tak som sa siel regnut na Voyo (sluzba NOVY a Markizy keby niekto nevedel), kde ponukaju 7 dni zdarma na vyskusanie. Lenzi ti vydrbanci pustia tych 7 dni az ked im poslem istu ciastku cez kartu alebo si aktivujem ich program cez SMS (cena neznama) s tym, ze si tym automaticky aktivujem predplatne, ktore sice mozem po 7 dnoch zrusit, ale ked zabudnem mam smolu lebo mi zacnu stahovat po 5 eur mesacne.
Ti vydrbanci pocitaju s tym, ze kopec ludi zabudne alebo si neuvedomi, ze pri aktivacii bezplatneho 7 dnoveho pristupu si zarovne objednavaju casovo neobmedzene predplatne sluzby a snazia sa na to nachytat ludi. Nenavidim takyto vycurany pristup zarobit na blbosti ludi za kazdu cenu.
Samozrejme som Last resort ozelel, pockam si kym to niekto dav prijatelnej velkosti a kvalite na ulozto a stare casti si pozriem kludne o rok o dva.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to byznis. Nic jinýho. Žádní lidumilové, i když se tak tváří. poslední
Prasak 06.08.2013 23:52
Prasak

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru