Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemDůležité Vitajte na www.debaty.net

Neřekl jsem, že sem vůbec nechodím, viz závorka. Nicméně už se nepřihlašuju, což tady musím (aspoň jsem odpověděl na vzkaz po dvou měsících) a dotazy už raději ani nepokládám, protože zejména ty běžně porušuješ vlastní pravidla, např. jeden z největších fetišů na poradně, tj. že nerespektuješ "výstižný předmět" v cizích dotazech. Nicméně chápu, že bys potřeboval všechny kritiky odsud vykopat, ale nemusíš mít obavy, snažím se většinu věcí ignorovat a budu tak činit dál. Rozhodně se nebudu chovat jako uraženej fakan, či jak by sis to představoval.

Na ten "nový" projekt, co tu byl avizován, jsem čekal a jednou za čas jsem sem mrkl. Názor jsem sdělil, protože né všichni se "vezou" na tvé vlně. bo to co jsem viděl po prvním kliku na debaty.net, tak mě fakt rozesmálo, několika měsíční projekt a u mě to vypadalo jako excel tabulka od osmáka zvláštní školy, viz pic.
A že používám IE8? ano, protože tady nebyl nikdo schopen vyřešit problém, proč mi IE9 sekala pc až k tvrdýmu restartu a pomohla jen rada od mm.. dát IE9 pryč, ale to je v poho, já si narozdíl od Vás nemyslím, že víte vše.

[2ou6.png]

Budeš se muset smířit s tím, že i tebe může někdo zkritizovat (narozdíl od tebe, ale konstruktivně a na základě faktu), pokud ti to vadí, máš nástroje, jak se mě zbavit, obcházet je nebudu, nemám tu potřebu.
Taky musím dodat, že je tu hodně naprosto nekonfliktních lidí, kteří tu roky radí (kmochna, los, mm.., m-pol, a další), kteří si zaslouží víc přispěvěk, než poradna samotná a nad tím se zkus zamyslet.

Zdar

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat