Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako si dnes mozete niekoho umyselne zrazit a nic sa vam nestane

Mimocodm auto je pre mna osobne fenomen aj to, ako meni ludi.
Ja osobne sameho seba povazujem za cloveka, ktoremu dokonca chyba zdrava davka agresivity.
Napriek tomu sa mi pomerne casto stava, ze za volantom reagujem agresivne. Typicka situacia je, ked niekto porusuje predpisy, ako som spominal prve co ma napadne, ak vidim za sebou lepiace auto, ze ho jemne vybrzdim (stupidny napad), dalsie situacie su ak sa niekto obieha cez odbocovacie pruhy a pokusa sa potom zaradovat medzi stojace auta, hned prva myslienka je, ze ho nepustim debila, pricom on uz vacsinou blokuje auta, ktore idu za nim a ktore za nic nemozu.
Dalsi (velmi nebezpecny priklad) je, ked vas napadne, ze auto, ktore vas obieha a ktore vam nie je z nejakeho dovodu sympaticke pri obiehani potrapim tym, ze pridam plyn....staci aby nieco vyletelo z protismeru a nestastie je na svete. A veruze ma to velakra napadlo, ked niekto obiehal a podla mna nemal lebo napriklad oproti slo auto. To su situacie, ked sa musis rozhodnut zanho, zrychlim a on pochopi, ze to nestihne a zaradi sa za mna alebo naopak spomalim a uhnedm sa nech sa moze zaradit a neohrozuje to auto oproti? Co ked zacnem spomalovat a on zrovna tiez lebo zisti, ze to nestiha?
Sam seba som pristihol pritom, ze som obcas za volantom zlomyselny, obcas dokonca nadavam a to aj pred detmi (v ramci slusnosti), ked niekto napriklad zablokuje krizovatku lebo tam vosiel pricom videl, ze ju nemoze opustit lebo zapcha a tak pod.
Auto meni ludi, auto je zbran a ja povazujem sucasny system ziskavania opravnenia na vedenie motoroveho vozidla za nedostatocny.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat