Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Má tolerance hranice...?

Tady s tebou budu z velké části souhlasit. Vždyť to píšu i v samotném tématu, že mi nevadí (a myslím si, že ani většině, ale to je jen můj názor) ani tak obsah, jako spíš ta arogantní forma, ta vychcanost a faleš. Že jsou nejvíc vidět ti neuřvanější, to je samozřejmě pravda, nicméně jsou to prostě jejich představitelé. Pokud je chtějí vyměnit, nechť tak učiní... Nicméně jak vidíš, tak jediná petice, která vznikla, je ta zastávající postoj právě těch křiklounů (pipinů a pipek, jak ty říkáš). Žádná petice, společné prohlášení ani nic jiného ve smyslu "My, většinová homosexuální společnost se distancujeme od praktik......................." prostě není, takže chtě nechtě, pipini nepipini, jsou to jediní mluvčí této komunity.

Samozřejmě že ta otázka je složitá, má mnoho příčin a hlavně souvislostí. Mohli bychom to probírat hodiny a hodiny. Média "prodávají" pouze to, co se prodává nejlépe, vždycky je nejprve poptávka a vzápětí vznikne nabídka, takže pokud tyto rádobysenzace nebudeme konzumovat, tak nám je prostě mainstream nebude nabízet. Je to prosté.

Na co narážím je, že se nemůžeme divit radikalizaci části společnosti a nespokojenosti ještě širší skupiny (než té radikalizované), když vidíme to, co už jsem zmiňoval + je toho daleko více a souvisí to spolu víc, než se může zdát. Přílišná pozornost zhovadilostem líných vší, jako jsou "nesehnutí" a jejich "sexistické prasátečko", kampaň #MeToo a to, kam se to až dostalo (novodobá inkvizice), stále hlasitější militantní vegani, kteří se rovněž začínají šikovat k útoku na "světlé zítřky" (vyšší zdanění masa + živočišné výroby apod.).

Já v tom všem vidím jednoho společného jmenovatele (nevím jestli to správné pojmenování, ale jiné mě nenapadá) - neomarxismus. Jinými slovy touha "tvarovat" celou společnost k obrazu svému a to zákazy, příkazy, regulacemi a represemi v zájmu jakéhosi "vyššího dobra" celé společnosti, kde musí osobní svoboda a možnost volby jednotlivce, v zájmu celku, stranou. Pouze to přichází tak postupně, plíživě a zdánlivě "přirozeně", že si spousta žabek není sto uvědomit, že se voda přihřívá (kdy naposledy došlo k nějakému "uvolnění šroubů"? Případně kolik nových regulací, zákazů a příkazů připadá na jeden zrušený?).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...