Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Začíná Le Tour

Mně to podle dnešních vyjádření jezdců, funkcionářů, novinářů vychází většinově na názor, že Sagyho vyloučení bylo příliš přísné. Ale že by ta komise změnila názor a vyloučení zrušila (o co se pokoušela stáj protestem dosáhnout), to jsem si nemyslel, že udělá - ztratili by tvář. Spíše jsem tipoval, že odstoupí celá Bora.

Když si vezmeš sprint na prémii v minulé etapě, udělal Sagan Gorile přesně to, co teď Cav Saganovi, tlačil se do něj hlavou. Oba s Greipelem to ustáli, Cav sebou sekl, protože už neměl kam uhnout. Nikdo ho tam ale neposílal, aby objížděl Sagana zprava po bariéře.

Bohužel pravdivý je koment jednoho excyklisty: sprintuje jich pět-sedm, mají celou cestu a málem se pozabíjejí. Ta myška, co udělal Demare, taky nic moc…

---

Dnes naopak krása, Aru mě velmi mile překvapil. Pistolero i indián nic moc. Roman přes dvě minuty, odpadl na začátku kopce, třeba to ale byl plán, nevím.

===

Škoda, Sagan bývá kořením závodů, neuvidíme věci jako loni, úspěšný únik Sagan, Froome, G.Thomas & Bodnar: https://www.youtube.com/watch?v=515WakzjPEc . Nebo něco takového (Sagan, Uran, Nibali): https://www.youtube.com/watch?v=u7QFBzA4RLE

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat