Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dobry rozhovor o islame, terorizme, strete kultur a pod.

Je jedno ci si islamofob alebo slnieckar. To to je velmi dobra a uzitocna debata pre informacie. To si musi pozriet kazdy. Videl som uz vselijake debaty, prednasky, komentare a toto vam davam do pozornosti.
Kazda veta si zasluzi pozornost. To co urobite s informaciami je vasa vec. Ja len hovorim, ze to stoji za to si to pozriet.
video.aktualne.cz/dvtv/terorismus-ma-zaklad-v-islamu-uprchlici-v-demokracii-zit-ned/

Dalej na CT2 alebo CT24 ked sa odohraval utok na Charie Hebdo alebo ina ter. udalost v priamom prenose, si televizia pozvala na rozhovor egyptskeho novinara a moslima zijuceho v cechach. Ten tiez velmi dobre hovoril, si ho vygooglite(mne sa to nepodarilo vobec teraz), neviem ako sa volal. Len si pamatam, ze mal taky slovny tik hovorit casto: 'prosím laskavě', ked chcel dat doraz na nieco co hovoril a moderatorka odchadzala od temy.

Předmět Autor Datum
404 Je nám líto, ale požadovaná stránka neexistuje. Je možné, že zde dříve byla, nebo jste použili o… nový
kmochna 20.08.2016 18:21
kmochna
Putin to smazal. nový
karel 20.08.2016 18:43
karel
404 je myslím dobrá odpověď. nový
kmochna 20.08.2016 19:26
kmochna
Musíme si pomáhat. http://video.aktualne.cz/dvtv/terorismus-ma-zaklad-v-islamu-uprchlici-v-demokrac… nový
L-Core 21.08.2016 06:43
L-Core
Ono se na ty uprchlíky a islám svádí všechno, někdy vraždí i domorodci, jako například nedávno ve Šv… nový
karel 21.08.2016 13:51
karel
Co ja viem, nic uzasne som tam nevidel. Za prve na zaciatku som mu vobec nerozumel, mam pocit, ze an… nový
fleg 21.08.2016 14:07
fleg
Spíše jde o to, že to řekl muslim. nový
davidrome 21.08.2016 14:19
davidrome
ať si to řekne kdo chce. toto je můj domov. má pravidla a má tolerance. znásilňování dětí do nich n… nový
kmochna 21.08.2016 14:43
kmochna
To nie je nic nezvycajne, pretoze prave takto podobne sa vyjadrovali moslimovia, s ktorymi som sa ba… nový
fleg 21.08.2016 17:52
fleg
Normalny moslim, ked pride do EU tak sa zacleni a nebude sa separovat niekde vo svojej komunite A d… nový
L-Core 23.08.2016 10:46
L-Core
To netusim, pravdepodobne nie, ale je to rovnake ako u ciganov...tiez je vacsina z nich chrapunov a… poslední
fleg 23.08.2016 14:45
fleg

404
Je nám líto, ale požadovaná stránka neexistuje.
Je možné, že zde dříve byla, nebo jste použili odkaz s chybnou adresou.
Zkuste použít vyhledávání vpravo nahoře nebo se podívejte na další videa na Aktuálně.TV

je mi moc líto, že si muslima nepřehraji. ani s burkou to nešlo .

Ono se na ty uprchlíky a islám svádí všechno, někdy vraždí i domorodci, jako například nedávno ve Švýcarsku, kdy občan poléval cestující ve vlaku hořlavou tekutinou a bodal je nožem. Dle sdělení policie měl typické švýcarské příjmení, nic dalšího neuvedli. Hnán zvědavostí, hledal jsem typické švýcarské příjmení útočníků, toto jsou útočníci jejich fotbalového týmu:

Eren Derdiyok
Breel Embolo
Admir Mehmedi
Haris Seferović
Shani Tarashaj

zdroj

Co ja viem, nic uzasne som tam nevidel.
Za prve na zaciatku som mu vobec nerozumel, mam pocit, ze ani moderator, ten mal problem rozumiet mu asi pocas celeho rozhovoru.
Navyse mi vadil moderator, ktoreho poznam a inokedy mi pride viacej prirpaveny...teraz akoby stratil objektivitu a stale mu skakal do reci a daval off-topic otazky.
Z rozhovoru sa rozumny clovek nic nove nedozvedel, chalan tvrdi defacto to, co je vseobecne zname. V podstate tam asi nebolo nic s cim by som nesuhlasil.

ať si to řekne kdo chce. toto je můj domov. má pravidla a má tolerance.

znásilňování dětí do nich nepatří.

můžeš se mně zeptat na pc sekci, proč jsem nepřešel na w10. na otázku chcete, jsem nenašel odpověď ne, děkuji. poradil jsem si. to samý udělám s tzv. cizími móresy.

To nie je nic nezvycajne, pretoze prave takto podobne sa vyjadrovali moslimovia, s ktorymi som sa bavil osobne...aj ked uznavam, ze statisticky ich moc osobne nepoznam;o)).
Pripomina mi to trosku byvaly boj madarskej mensiny u nas...teda ani nie tych ludi, tych som poznal a tym to bolo jedno, ale ich politikov. Normalny clovek vie, ze ked sa pristahuje do cudziny nebude sa separovat, nauci sa jazyk, prisposobi sa, nebude ziadat vyucivanie v materinskom jazyku, dvojjazycne tabule v dedinach a moznost pouzivat svoj jazyk na uradoch...a pod.
Normalny moslim, ked pride do EU tak sa zacleni a nebude sa separovat niekde vo svojej komunite, ci v mesite a hlavne (pretoze kopec atentatnikov uz bolo "asimilovanych" a predsa "zradili") sa nenecha zblbnut nejakym samozvanym vykladacom Koranu.

Normalny moslim, ked pride do EU tak sa zacleni a nebude sa separovat niekde vo svojej komunite

A děje se to normálně, tedy většinově? Já to nevím, u nás na dědině a v okolí nemáme ani ty integrované, ani ty neintegrované. Osobně jsem poznal jen jednoho muslima, doktoranda na univerzitě v USA, a to jen na pár minut. Ten je z tohoto pohledu integrovaný.

To netusim, pravdepodobne nie, ale je to rovnake ako u ciganov...tiez je vacsina z nich chrapunov a neprisposobivych, ale nebudem pausalne hadzat vsetkych do jedneho vreca a nenavidiet ich uz len z principu.
Preto riesenia ala Trump (zakazeme moslimom vstup do USA), ci plosny zakaz Koranu, alebo ich nabozenstva je proste len demagogicke vymyvanie mozgov.
Tvrdit, ze Koran je nebezpecny, ze islam ako nabozenstvo je nebezpecne je rovnako scestne ako keby sme to tvrdili o krestanstve, ci Biblii.
Btw nie je to tak davno, co prislusnici roznych siekt zalozenych na krestanstve pachali nasilie, ci na zaver po obliehani policie hromadne samovrazdy. Nie je nic jednoduchsie ako zneuzit vieru ludi.
Ano islam, ci krestanstvo (alebo akekolvek ine nabozenstva) su potencionalne zneuzitelne a hlavne islam sa zneuziva pomerne vo velkom. Ale to predsa neznamena, ze ideme do vojny ako v stredoveku krestanstvo vs islam, respektive europa vs pohania z vychodu. To sme tu uz mali, vyhrali sme a je zbytocne sa k tomu zase vracat.
Inak dnes som pocul na RTVS rano v spravach, ze uz pol roka zije pri Nitre cez stovku asyrskych krestanov. Ani jeden z nich este nepracuje, aj ked zopar ich uz bolo na pohovoroch (to som skoro vyprskol rozok pri ranajkach). Tu krasne vidiet ako tazko sa dokaze cudzinec uplatnit u nas na trhu, ked pride z inej kultury a neovlada jazyk.
Hromadna asimilacia milionov utecencov je proste blbost.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru