Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ja sa snad asi odstahujem

• Kazdej stat ma neco, holt zijeme v nem tak jaké nam rozdal karty. Cely ten systém, nebo vubec, vsechno je u nas divny, lidi neprijemni, i ty financni podminky, hlavne pro mladé co vylezou skolu a co ted ? I ten Cesky plat prumerného cloveka p mi pripâdne trosku utahly. (nechci se nak vytahovat nebo tak neco, jde mi jen o porovnanio proti platu v CR zde beru parakticky zanic plat jaky berou v Cr snad zubari (a to jsem jen technicky vedouci SAV/HF pobocky ASUS-nevim jak se toto misto misto nazyva v CR/Sk), jestli jsi diplomovany /ja mam diplomy prakticky vsechny udelané az zde, práce se v IT dá najít docela v krátké dobe /ridicsky prulak typu B podmínkou.
(znalost, programování CLOUDOvych sluzeb je jen k dobru)

• I kdyz ziju ve state ktery neni perfektni a nikdy perfektni nebyl ani nebude, ale do Cr uz bych se nikdy ale opravdu nikdy nevratil, potom co jsem zazil mimo ji.
Jestli nevis, tak odjed na kratsi dobu, pak uvidis sam, nevim co te muze potkat, mozna neco dobrého, mozna né, ale uz i za tu experiénciu to stoji, nehlede na vek, to je uplne jedno, stastnej muzes byt v jakém koliv veku..
*Ale muze to byt nezvyk, mit nazahrade PALMU nez SMRK :-D /nebo misto do rybniku se jit koupat do more.

Hodne lidem brání v odjezdu jazyková bariéra, ale jsem se zicí jazyky naucil az v urcitém státe, kde se dá za jeden rok, uz i domluvit
.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat