Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Ani jsem si nevšiml, žes něco odpověděl.

Ano, existovali a existují vzdělaní a kultivovaní muslimové, nakonec píšeme arabskými čísly, máme astronomii, lékařství a další vědy u jejichž zrodu stáli, dokonce existovali muslimští panovníci, tuším Peršané, kteří vykupovali křesťanské otroky ze zajetí a pouštěli je na svobodu.
Ano, to je všechno hezké, ale většina z toho masového přílivu, co se sem valí, jsou zaostalí a primitivní křupani, kteří když vidí ženskou s odhalenými vlasy, tak je to pro ně jasná štětka, která si o to sama říká, aby jí skupinově ojeli. To ani nemluvím o sukních kratších než nad paty a jiných typech odhalujícího oblečení, které je u nás běžné. Třeba z toho mají ještě srandu, že u nás ojedou koho je napadne a hned se najdou hypertolerantní blbové, kteří je z toho omluví s poukazem na specifika odlišné kultury a potřeby chápat utečence. Garantuju ti, že při rozhodování mezi našincem a cizincem oni takhle měkcí nebudou. Podívej se do Německa, Francie a Anglie, jak se přizpůsobili. Nijak, jen se adaptovali na slabé a měkké domácí a vystupňovali svojí agresivitu.
Ten, kdo tě na ulici ušlape, to nebude gynekolog či profesor matematiky, ale totální spodina, banda v přesile, rozmazlená a zkažená falešným humanismem, který jim zaručuje beztrestnost. Takový přístup je sebedestruktivní a naprosto proti přírodě. Asi je příjemné opájet se vysokou kulturností, vyšší úrovní etiky a povzneseností nad běžnou masou, ale je to házení perel sviním. Na tvoje klenoty se svině vyserou a tebe samotného sežerou. Je nejvyšší čas se zbavit sentimentu a začít se bránit.
Xenofobie je účelová nadávka přirozenému instinktu sebezáchovy. Po tísíciletí tenhle instinkt velel bránit své území proti vpádu cizáků, protože ti nikdy nepřinesli nic dobrého. Nikdo neexpanduje na cizí území, aby tam rozdával a "kulturně obohacoval". Vždycky je to proto, aby bral a kořistil. Pokud jsou domácí slabí a poddají se, je to jejich chyba.
My tu zatím žijeme díky našim předkům, kteří tohle území ubránili. Když se naposledy Turci dostali až na Moravu, bylo zapotřebí je řezat a sekat, bez slitování. Kdyby se naši předci místo toho opájeli vlastní vznešeností a objektivitou a neuplatnili proti nim "princip kolektivní viny", my už bychom tu nebyli. Proto každého samozvaného emisara "tolerance a objektivity" považuju za slabocha a zrádce.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat