Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Kliniku jsem tady zmínil já v souvislosti s vymlácenou výlohou Aeroflotu na konci Pražského jara. S tím, že podobnost je čistě náhodná. Samozřejmě nevím, kdo ji vypálil (z fotek je ale zřejmé, že toho tam zase tak moc nehořelo, možná tak záclony).
Podstatnější je ta Thunovská. I pro nepražáky a neznalé a pro ty, co tam nebyli.
Google streetview stále ještě funguje, Thunovská 182
Nahlížení do katastru stále (!) ještě funguje Thunovská 182 (Nutné zadat kód captcha, možná proto to všude uvádějí jako gif, na což samozřejmě následují reakce, že jde o upravený obrázek.)
A tohle je jiné, krátké video stále stejné situace v Thunovské. https://www.facebook.com/czech.WeAreHereAtHome/videos/1527968670837429/ Povšimni si, odkud asi v polovině videa leze jeden "z ultrafans Slavie" (snahu dělat z nich ultrafans Slavie jsem také zaznamenal). Jo, je to budova ministerstva vnitra.

Antikonfliktní tým? Pohádky beránčí babičky. Jen tak připustit, že šlo o policejní provokaci a tím to jako ukončit? Odbýt konstatováním, že jsme holt policejní stát a dál to neřešit... Bijeme se tu v prsa, jak jsme demokratický stát a tohle nám jako přijde normální? Kristapána, to už máme tak tragicky posunuté vnimání?
Tohle je na interpelace v parlamentu, demisi ministra vnitra a vyslovení nedůvěry vládě. V normálním právním státě.

Ale on jede jiný recept, mlžit, kdo co byl, nebo nebyl (ultrafans Slavie, levičáci, pravičáci, náckové, čert ví, co ještě přijde) a udělat z toho opět totální bramboračku s výstupem do ztracena.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat