Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hrátky s totalitarismem

To snad neni mozny:-D. Zase nic nevis a zase se ke vsemu vyjadrujes. Nekde jsem cetl clanek i s odkazem na prislusny zakon. Prevadecstvi je v CR trestny cin. Takze uhl sabat, protekcni synkosmrad, pachal vesele trestny cin a vy za to jeste odsuzujete toho, kdo na toho zmrda podal TO. Jak neni co a kam pasovat? Podle tech podelanych dublinskych dohod, pokud si to spravne pamatuju, tak je jako prvni bezpecna zeme v EU brana ta, kde do ni cmoud vstoupil a dal NESMI. Navic, tito cmoudi jsou tady temer bez vyjimek nelegalne, spousta z nich bez dokladu. Takze si o tom prvne neco precti a pak poustej bludy.

Jakejkoli chudak, co se tady nestastne a treba i omylem zepta na sve, dle vas ukradene windows, je malem zabit a utlucen argumenty typu zlodeje nepodporujeme. No a tady, kde zcela evidentne uhlovysabat protekcni synek spachal trestny cin, to bagatelizujete. Tady je cim dal vetsi prdel.

A jsme zase u toho, co jsem psal ja i cejna v jinym tematu. Pririti se mistri sveta, co si mysli, ze jsou nejchytrejsi, ze sezrali vsechnu moudrost sveta a mysli si, ze oni jedini jsou pomazani se k veci fundovane vyjadrit, ale pritom melou hovna a kecy.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat