Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzura internetu

Zajímavá myšlenková konstrukce. Cikán nikdy nevyleze ven, nejde nikdy mezi lidi a podobně. Nebydlí třeba ve stejné ulici s majoritou a podobně.

Kdybych se mela ridit tvoji logikou, tak zase ja muzu tvrdit, ze nebudu pracovat, protoze prece ti cikani kdesi tamhle nepracujou, tak proc bych mela ja? Jenze ja mam vychovu z domova, kde rodice pracujou, lidi z meho okoli pracujou, takze mne prijde zase normalni pracovat i kdyz vim, ze existuji i povaleci, kteri praci nevezmou ani za zlaty prase. Chapes?

Prostě a jednoduše - budete sem psát s tw sebevětší kraviny, abyste podepřeli vaší tezi, že cikáni jsou chudáci a kdyby byli v jiném prostředí, tak je to jeden lumen vedle druhého.

Zevseobecnujes a tahas to do extremu jen proto, abys podeprel svoji tezi, ze cikani jsou nemakacenka s IQ tykve a ja s touchwoodem jsme blbci jen proto, ze si dovolujeme mit jiny pohled nez ty.
Zkus si taky nekdy uvedomit, ze svet neni cernobilej, a nevkladej mi do pusy neco, co jsem nerekla. Ja ani v nejmensim netvrdim, ze cikani jsou chudaci nebo ze jsou vsichni z nich nerozpoznani Einsteini. Nejsou. Ale vliv rodiny a prostredi, ve kterem zijou, hraje dost zasadni roli. Nejen u cikanu, ale u nas vsech. To nepopres.
A pokud by ti to nebylo jasne: ja to nerikam proto ze chudaky cikany lituju. Nelituju. Me tim svym pristupem stvou taky. Jen na to nahlizim z jine strany nez ty. Ty vidis jen ten nasledek a vubec te nezajimaji priciny.

A vubec by ti neuskodilo, kdyby ses naucil respektovat nazory jinych misto automatickeho napsani "placate kraviny". Posledni dobou tu koukam, ze pokud s nekym nesouhlasis, tak reagujes pomerne agresivne. Ja ti tvuj nazor neberu, snazim se jen vysvetlit, jak to vnimam ja, jenze misto nejake dalsi debaty se dockam jen prekrouceni, vyhnani do extremu a obvineni, ze placam kraviny :-)

No, ocividne dalsi debata, ktere nema smysl se ucastnit. Mej se hezky a na videnou treba zase v nejakem jinem tematu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat