Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem 102. Tour de France

Backlink: http://debaty.net/debates/14808-101-tour-de-france :-)

Tak se po 14 letech konečně čeští fanoušci dočkali :beer:
http://sport.aktualne.cz/senzace-stybar-vyhral-na-tour-de-france-etapu/r~add3e7e6265211e5bfa2002590604f2e/

Video: https://www.youtube.com/watch?v=dHHJxkBj1sc

Jasně, je to začátek TdF, rozhoduje se až v pořádných kopcích (Pyreneje, Alpy). Ale dívá se na to dobře :)
Z mého týmu na Velogames se dnes mezi prvními pěti umístili čtyři závodníci ;-)

Sagan má to 2. místo začarované. Včera v etapě byly komentáře/tipy různých funkcionářů na možného vítěze etapy. Líbil se mi ten, kdy tázaný odpověděl něco ve smyslu "...nevím kdo vyhraje, ale vím, kdo bude druhý". Dnes se ale docela přiblížil Greipelovi; počítám, že zelený dres na Champs-Élysées stejně bude brát on :)

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nebyl jsem na netu - dovolena, ale TV signal byl, takze bych se k tomu zdovolenim jeste vratil. Let… poslední
RedMaX 30.07.2015 21:35
RedMaX

Nebyl jsem na netu - dovolena, ale TV signal byl, takze bych se k tomu zdovolenim jeste vratil.

Letosni Tour byla fakt nadherna, alpske etapy byly opravdu vrcholovym zazitkem. Patecni etapa s unikem Nibaliho a konecne vyjetim Quintany ze stinu ostatnich zavodniku byla paradni a vubec jsem neveril, ze se to v sobotu bude jeste opakovat. Nastup Valverdeho, potom pomoc od Serpy a nakonec jeste zaverecne potahnuti od Anacony byly vynikajicim taktickym vykonem Quintany respektive tymu Moviestar. Opravdu zazitek.

Jinak se mi v druhe polovine Tour, kterou jsem mel cas sledovat hodne libily i vykony Sagana, jeho prejeti kopcu, hodne se mi v kopcich libil i Pinot, ale pokud chce do top ten, musi zapracovat na sjezdech.

Contador s Kreuzigerem podle me potvrdili, ze pri soucasne vyrovnanosti zavodniku je nemozne a nesmyslne jet na umisteni jak Giro, tak Tour. V SAXO podle me bude zajimave, jak ten tym bude pokracovat, protoze po odejiti Riise ten tym evidentne nefunguje, viz. treba Majka, ktery Contadorovi nedal kolo a delal, ze ma rozbitou vysilacku. :-D Take Sagan doplatil ve spurtech na nepodporu tymu, ale neni se co divit, Tinkoff tomu rozumi jako koza petrzeli. Saxu jsem dost fandil, jak kvuli Contadorovi, tak kvuli nasemu zavodnikovi, ale libilo se mi mnohem tymovejsi pojeti od tymu SKY. Froome zaslouzene vyhral, ale nemyslim, ze bude takovou ikonou jako v minulosti Armstrong, Indurain a dalsi, soucasna cyklistika je mnohem vic vyrovnana a to je moc dobre.

Ostudou Tour byli nekteri fanousci zaujati proti tymu SKY, ja sice mam urcite pochopeni, taky anglicany vubec nemusim, ale lit po nekom chcanky nebo nekoho dokonce knokautovat je zahranici toho co je v cyklistice unosne, preci jenom je to sport ve kterem normalni fanousci fandi vsem, kdo dojedou a nejake tymy nebo narodnosti jsou az druhe v poradi.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru