Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč je bráněno diskuzi?

Ano, hailovali extremisti. Nikde netvrdim ze vsichni ti demonstranti jsou nackove. Ale rikat, ze ten dav nejsou nackove, jen je v nem mala skupinka nacku a zaroven odsoudit vsechny migranty na zaklade male skupiny ktera dela bordel, je pro me totalni blbost.
Paradoxne prave ti pravicovi extremiste jsou nejvetsimi neprateli demonstrantu. Staci jich klidne jen 50 v 5000ovem davu a celou demonstraci to degraduje. A dokud je budou normalni lidi mezi sebou tolerovat, nikam se ti demonstranti neposunou, nikdo je nebude brat moc vazne. A v neprilis pravdepodobnem scenari obcanske valky, by to byli prave ti nackove, kteri by to cele vedli a v pripade uspechu se chopili vlady. Obdobne jako to ted predvedla ISIS.
Prevazna vetsina esesaku taky byli normalni lidi "zblbnuti" hrstkou extremistu. Krasne to ukazuje treba pozdejsi socialni experiment Third Wave (filmova verze Die Welle).

Takze az potahnes s vokamurou na prahu a vmisi se mezi vas nejaky ten nacek, vem ho kamenem po hlave. Pomuzete tim sobe, i nam, zasranym slunickum.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat