Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ideme si stihat poslanca....zaco ale?

Mame na SK teraz taku aferku. Poslanec za LSNS (co su nasi a jedini pure Slovaci) napisal status na Fb a ten nasledne zmazal. V nom kritizoval zopar ludi, co vyznamenal prezident Kiska.
V kritike cca 3 ludi pouzil slovo zid, zidkovka, cim urcil ich vierovyznanie, ci povod, ale nijako inak ich nenapadal.
A zrazu sa v celom medialnom priestore strhla lavina, vsetci ho chcu pokutovat, obvinit z trestneho cinu hanobenia rasy a robia z toho aferu.
Je mi zle z toho celeho, pretoze fakty su len 2.
Mizik je vydrbany antisemita, co chorbne nenavidi zidov a ostatne mensiny, dokazal to uz mnohokrat a je to klasicky clovek co premysla emociami a nie hlavou. Oriesok pre psychologov, ale nie pre media.
Mizik nema byt v pripade kritiky vyberu prezidenta Kisku za co sudeny, iba vymenoval laureatov a prejavil sa ako je prizemny a co nenavidi zo vsetkeho najviac na svet. Ale to, ze poviem, ze niekto je Zid a nemam ho rad nie je predsa hanobenie rasy. On dokonca ani nenapisal, ze ich nema rad (aj ked vieme, ze ich nenavidi) on len napisal, ze su to Zidia.
Ja sa pytam za co chceme tohoto antisemitu stihat, ked nic nespravil? To uz tu fakt nemame, co riesit iba sa zaoberat tyzden clovekom, co je zjavne psychicky chory?
Ja proti vyznamenaniam Kisku nemam nic (je to jeho vec), ale ak napisem, ze Juraj Herz je cesky reziser zidovskeho povodu neporusujem predsa ziaden zakon.
Ta buducnost fakt nevyzera dobre, vladnu tu blbci a na ich miesto sa pchaju este vacsi.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat