Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rozpad Velké Británie: 3-2-1..

fleg: No takto, oddaným priaznivcom by som sa nenazval, aj keď som ich volil. Volil som ich z dvoch dôvodov:
a) Chcel som tým naštvať všetkých slniečkárov, antifašistov, média a najmä štandartných politikov, chcel som vidieť, či už teda aj oni začnú robiť niečo pre národ, keď sa im tam dostali tí zlí fašisti, no nezapreli sa, namiesto toho vyťahujú akési holokausty, samé kecy, kampane proti fašizmu, extrémizmu atď. Paradoxne práve týmto spôsobom "extrémistom" hlasy naháňajú.
b) Všetky ostatné strany boli pre mňa absolútne nevoliteľné. Vedel by som si predstaviť na premierskom poste Sulíka, ale tú jeho stranu som voliť teda nemohol, možno sú tam ešte dvaja či traja ľudia z tej strany čo by boli prínosom pre krajinu, ale prevažuje tam tá liberálna slniečkárska čvarga, takže SaS nie, keďže kompetenciou na riadenie štátu na tom fakt nie je lepšie ako Kotlebova strana.

Názorovo sú mi síce ĽSNS najbližšie,ale inak ich nevidím ako žiadnu spásu Slovenska, ako niektorí ich fanatickí prívrženci, keďže zo štrnástich poslancov majú možno max piatich niečoho schopných.
Inak ich referendum o vystúpení SR z EÚ som nepodporil a ani určite nepodporím, uvedomujem si, že je to odtrhnuté od reality asi ako tu náš touchwood.

Neviem o čo sa tw snaží, ale hompáľať doma nohami ako brouk-pytlík pri pozeraní mainstreamových správ a vzrušovať sa nad každým návrhom EÚ, nech je akokoľvek hlúpy, poprípade ho ešte aj obhajovať, nie je stádové chovanie a nasledovanie vodcu? Vodca môže byť v tomto prípade aj EU.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat