Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naaranžovaná fotka utopeného dítěte

Jen pro FLEGA

Muzes hadat. Nejde o rozpolcenost. Ja na debatach ban nemam a na poradne jsem porad zabanovanej. Teda myslim, nezkousel jsem se odbanovat. CEla poradna a ban mne muze vlezt na zada. Takze tady me nikdo zatim nevyhodil, ale k veci. I kdyz uz jsem to nekolikrat psal a opravdu, ale opravdu nerad se opakuju.

1. Za tim, ze na poradne vystupujete jako banda idiotu, si stojim. Ne vsichni, ale vetsina z vas, bratru z mokre ctvrti, jste sprosti jako hovada, urazite a nadavate normalne se ptajicim BFU (nemam na mysli prudice, ale tech je opravdu par). Mimochodem nejsem sam, kdo si toho uz vsiml i tady na debatach. Ja vam to pripominam a proto s vama, jako s povlem, mluvim uplne stejne. Treba se nekomu muze rozsvitit. Myslim, ze jsem byl prvni, kdo proti Vam zacal neco psat.

2. Hodne se zajimam o etologii a tak si obcas od zkoumani zviratek odskocim na vedlejsi kolej, podivat se, jak se chovaji dvounohy zvirata, kteri ve sve komunite jednoznacne plati za asocialy a nerdy - jestli ti to nedochazi - myslim vas par exotu, kteri nejste schopni normalni komunikace s nikym, krom par dalsich exotu. Takova sbirka se na jednom miste opravdu hleda velice tezko (to mluvim vazne, bez urazek a ironie). A moje slova potvrzuji i nekteri z vas, Rce, Azor a obcas i par dalsich, kterym vadi Vase neurvaly chovani.

3. Nesnasim lidi, kteri meni nazory, jednou rikaji A, podruhy B a tady je to videt uplne extremne. Nesnasim lidi, kteri sami porusuji pravidla, ktery po jinych vyzaduji. Date se na tom bez problemu nachytat. Nikdy si nebudu vazit ubozaku, co kazdou chvilku mluvi jinak. Radsi mam cloveka, ktery ma opacny nazor jako ja, ale stoji si za nim. To tady ale nehrozi. Mohl sis vsimnout, ze po diskuzi uz netouzim (obcas, kdyz se sem vratim a uvidim, ze na me reagoval nekdo, z koho mne neni na bliti - treba Lcore - tak i slusne odepisu).

https://www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo

Opravdu je mne na bliti z takovych lidi, takze je prijdu jen pozdravit (trosku pourazet, jako to delaji oni jinym) a pak neco napsat. Odpovedi necekam, nechci je a skoro nikdy nereaguju. O tobe jsem si nemyslel, ze ses taky takovej maugli, ale menim uz delsi dobu nazor, po tom, co tady vidim, co tady blijes na rusy, fotky s deckama,... ... ... a ja nevim uz ani na co.

Takze tady mas polopate vysvetleno proc a pokud to prad nechapes, tak znova a po mym.

Sere me, ze urazite obycejny lidi. Kdyz si na Vas vzpomenu, jdu se sem pobavit. Vidim, jak opet lzete a u nekterych prispevku nevim, jestli se smat, nebo se nasrat, protoze se mne chce po chvilce fakt z toho pokrytectvi a nedostatku moralky blit. Takze proste nekdy na neco odepisu a nekdy ne. Nechodim sem planovane, ale nahodne a vybiram si temata, ktera me zaujmou jen nadpisem a jindy proste jen tak kliknu nekam, kde je spousta zhlidnuti. Vsak uz jsem ti milionkrat psal, ze po mych vstupech se vam pocitadla pohnout, takze vam delam vlastne i dobro. Vickrat se vam zobrazi reklama a o to prece jde, ne?

Jinak dnes jsem se sem dostal nahodou, protoze jsem mel v prohlizeci otevreny debaty ze vcera, takze jsem si mohl precist reakci.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat