Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem je ilegální prodávat herní účty typu League of Legends?

Tvůj názor je ale úplně k hovnu ;) Krom toho, že tvůj cenný čas, který jsi mohl využít k počítání listí využíváš k psaní desetiřádkového odstavce k tématu o kterém nic nevíš, neznáš, nerozumíš. Jsi hodně mimo.
"beru takové hry jako totální ztrátu času" hry jsou zejména pro zábavu, stejně jako třeba filmy.. filmy jsou pro tebe tedy asi taky ztráta času
"Hráči bych platil za co? Že plýtval svým cenným časem" ano představ si, že lidé jsou ochotni platit za něco co můžou mít hned, bez toho aby to museli roky získávat svým drahocenným časem
A tvé poslední řádky už značí nějaké velké komplexy. Hážeš všechny do jednoho pytle, jako kdyby každý co hraje nějakou hru musel u toho sedět celý den a nedělat nic jiného.
"bezmyšlenkovité mačkání čtyř až deseti tlačítek a myši monotónně stále dokola" představ si, že u spousty her musíš hodně přemýšlet, plánovat dopředu, počítat, pamatovat si, učit se. To že si zaujatý vidím, ale tvůj tupý černobílý pohled na věc bez pořádných argumentů k tématu ti k pravdě nepřidá.
"pohrdám skupinou lidí, co se označují za "profesionální hráče" a vydělávají si tím" pohrdej si čím chceš, oni se tak neoznačují oni tím jsou, v něčem vynikají a když je to dokáže živit proč ne, ať už to dokážeš skousnout.
Vůbec nevíš a budeš tu házet špínu na někoho koho vůbec neznáš podle tvých hloupých domněnek.
Jen pro tvou zajímavost: Jsem člověk A', nehraju od rána do noci představ si že mám práci, život.. do výše zmíněné hry jsem nedal ani korunu a i tak má můj účet hodnotu několika tisíc, hrát jsem to začal, protože to hrálo spoustu mých přátel a zlanařili mě a když už mě to nebaví, tak nenechám zmizet jen tak tisíce ať už člověk C chce být cokoliv to je mi jedno.
"mi začíná docházet, že jen proplouvat životem a zabíjet nudu nemá budoucnost" To píšeš o sobě se mi zdá asi? seš prostě zakomplexovanec co si tu vylívá srdíčko, hry ti asi vzaly hodně to vypadá, ale každej jsme jinej víš.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat