Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otázka pohlaví a vůbec.

Takže ještě jednou.
Píšeš, že v maďarských školách se nic takového neděje. Fajn. Pak je to zákon, který zatím neuplatníš. Ale vzhledem k tomu, jak EU tlačí LGBT a gender do školství si ten zákon uplatnění najde a Maďarsko bude mít možnost, jak zasáhnout, aby školství nebylo víc a víc pokřivené.
Proč si Rakousko dalo do ústavy právo na fyzické peníze? Vždyť je přece v Rakousku nikdo nezakazuje. Ty nechápeš, že věci se musí řešit s předstihem, protože v okamžiku, kdy ti EK nařídí zařadit nějaký právní předpis, tak už bude pozdě. A pokud podobný právní předpis jako Maďarsko přijmeš a ozve se řev, jaký se ozval, pak máš jistotu, že to ťalo do živého.

Zlaté podzimní volby, které drží politiky u nás teď trochu na uzdě. Minimálně do podzimu tu budeme mít trochu klid.
Pak začnou tlaky na povinné očkování. Teď Abu Dhabi, návrh na to povinné očkování ve Francii. A klidně můžeš tvrdit, že nucení lidí do očkování vakcínami, které zatím aplikuješ jen na základě výjimky a které mají generální pardon na vedlejší účinky je v pořádku. Ještě nedávno bylo spojení slov "povinné očkování" označováno jako hoax a konspirace a najednou už není...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...