Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otázka pohlaví a vůbec.

On je to především přírodní zákon o zachování populace. Takže je naprosto přirozené a vlastně žádoucí mít děti, jinak druh vyhyne. To, co tady teď vypisuješ, je nepřirozený chování lidskýho druhu, plynoucí z blahobytu. Ale ono je to vlastně přirozený, takoví jedinci jsou živoucím důkazem Calhounova experimentu. A celá euroamerická civilizace je přesně taková, čím líp se máme, tím míň máme dětí, zatímco Afrika, Asie, kde lidi sotva mají co do huby, tak plodí potomky o 106.

Jestli ti vadí, že přispíváš na cizí děcka, tak se na to podívej trochu jinak - za dvacet let ty cizí děcka budou opravovat silnice, po kterých ti přivezou žrádlo do tvýho obchodu, ve špitále tě ošetří mladí doktoři a taky tě uloží do hrobu. To není jen o důchodu, ale o fungování celé společnosti.
Ty dětský hřiště jsou důležitá investice, protože když si nebudou mět děcka kde hrát, budou se flákat po městě, nudit se, chytnou se fetu a místo užitečnýho člena společnosti získáme zbytečnou, zatěžující fetku.
A neboj se, až moje děcka budou dospělý, taky budu platit plný daně. A to co teď, díky děckám, ušetřím na daních, tak ještě víc investuju do té budoucí generace, takže tobě ve finále z tvé mzdy zůstane na tvoje potřeby a radosti více, než mně.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...