Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zámků jak ve středověku

A tebe pride normalne, ked chces prisposobovat engine pre nejakych 4%? Preco zvysnych 96% chape, ze je na debatach hned? Pochop, ze toto je bor s veternymi mlynmi...nech spravime hocico tych 4% sa nikdy nezbavime. Vzdy tu budu.
A komu vadia vlastne tie zamky? Zamky su krasnou ukazkou aki su ludia na nete. Ako su nevsimavi, neschopni citat text, neschopni text pochopit a neschopni sa orientovat. Je to pretoze dnes je taka doba, chceme mat vsetko hned, rady zadarmo berieme ako profesionalne, sme schopni zjazdit ludi na poradni lebo sme nedostali odpoved hned, tvarime sa akoby nam to tu vsetko patrilo a podakuje kazdy 10 clovek.
Takze este raz nie automatickemu mazaniu offtopicov a podobnych kravin co tu navrhujete. len nech je pekne vidiet kolko ludi ma na salame vsetko to, co sme vytvorili a proste to ignoruju.
A to nehovorim o psycho experimentoch ako je napriklad znamoneznama identita Ficka alebo masochistoch typu Radek, ktoremu tu vadi vacsina ludi a predsa sa sem chodi trapit (siel by som s tym k lekarovi, pretoze NORMALNE je, ze ked sa mi niekde nepaci uz tam NEJDEM a nechodim tam ostentativne vypisovat ako je to tam na chuja).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat