Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zámků jak ve středověku

Radek su ja kmochno, nemam duvod se schovavat, jen sem nechodim, jen kdyz si vzpomenu. A pomalu cekam ban i tady. Nemam problem vam ani do oci rict, co si myslim.

Ale s fickou v dost vecech souhlasim, i kdyz jsem mu jednou kdysi, kdyz jsem sem snad poprve vlezl, ihned trosku nadal, protoze jsem myslel, ze je to troll nebo trotl.

Nicmene z jeho dalsich prispevku vidim, ze jsem se spletl a tak se ti ficko omlouvam.

Na vetsinu z vas tady plati prasakovo konstatovani,

sebevědomí blbci

ktery myslel na plebs, lamy atd., ja ho myslim opacne. Zastavam tez ten nazor, ze vetsina z vas "poradnaku", je jen banda sebevedomych blbcu, casto veci nerozumici (az na par vyjimek), kterym dela dobre honit si ego ci neco jinyho nad zprazovanim BFU. Ja takovyto ubozaky v realnym zivote nesnesu a nevidim duvod jim to nerict i na internetu.

Vyrustal jsem na dedine, kde kdybysme mezi sebou meli takovyto mistry sveta (z nichz jen par umi vic, nez ostatni, ale zneuzivaji toho), tak by bud dostali na drztku (ano, nepozastavujte se nad drztkou, u nas se to tak rika) nebo by vypadli z kolektivu (kdysi na dedine to melo svoji roli) anebo oboje.

Jen pro dalsi drsny mstitele z poradny upozornuju, ze dal reagovat nebudu, protoze nemam chut ani cas se bavit s plebsem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat