Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zámků jak ve středověku

Blbost neeliminuješ, můžeš eliminovat její následky. Třeba checkboxem "nezobrazovat zamknuté příspěvky" v nastaveních každého registrovaného uživatele.

Jistým řešením příčiny by mohlo být přepracované propojení poraden a debat. Při zadávání nového tématu nabídnout radiobuttony "Kam chcete své téma umístit?" S možnostmi "PC poradna, kutiloporadna, pouze debata..." podle toho by se pak dynamicky dosadily patřičné zprávičky, kategorie, atp... Link na téma by se tím pochopitelně nezměnil.
Ubralo by to práce i modům, místo neustálého zamykání a psaní komentů, proč tomu tak je, by prostě jen přepnuli kategorii, automat by dodal komentář (IF mod přepne kategorii THEN add komentář "upravena kategorie" AND pošli automatický mail autorovi dotazu s upozorněním, že jeho kategorie X byla změněna na Y a ať si dá příště pozor).

Ale spíš se ptám jen obecně, co se kuje. Vymyslet se dá všechno, celkem nemám chuť to promýšlet dál, jsem demotivován reakcemi typu:

Naco dalsia bublina? Cerveny napis? Vyboldovane pismenka? Velke pismena? A fukat praskovy cukor do riti by tak niekto nahodou nechcel este?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat