Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nedebatujte, prostě si to jenom přečtěte

Nemám zrovna rád, když se v debatách otevře téma tím, že se sem dá link na nějaký článek na internetu a "co tomu říkáte?". Je to trošku (na internetové poměry) delší, ale vypadá to asi tak, jak bych to napsal sám.

Dopis politikům o otrokářském kapitalismu

Ukázka:

Je před volbami, zamyslete se už konečně nad tím, co lidem slibujete a jestli už konečně tento stát začne prosperovat. Protože jestli zase zůstane jen u slibů, tak to tu bude opět směřovat k revoluci. A tentokrát k té pravé. Protože co si budeme povídat, před tou sametovou tady vlastně nikomu nic nechybělo. Největší chybou komunistů podle mne bylo, že nebyly otevřené hranice pro každého. Protože to kdyby bylo, tak by tady k žádnému sametu vůbec nedošlo. Rachtal jsem při sametu za konec a pád socialismu, ale za celou tu dobu od revoluce mně politická scéna nedala jediný důvod volit pravici. A mohli byste začít s nápravou u lidí, kteří na toto experimentování doplatili svým zdravím. A taky nedopustit vstup do sněmovny takovým politickým kreaturám, které dokážou vymyslet tak devastující asociální zákony, po kterých ještě navíc člověk skončí v rukách psychiatra.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dohromady sa nič nezmenilo,len premenovalo,ubehla ešte velmi kratka doba....predtym bola stranicka u… poslední
audax 21.10.2013 13:11
audax

Dohromady sa nič nezmenilo,len premenovalo,ubehla ešte velmi kratka doba....predtym bola stranicka uloha,dnes smernica eu,predtym rvhp,dnes eu,predtym sa išlo posrat z toho,čo nariadilo zssr,dnes z toho,čo amerika,predtym bola varšavska zmluva,dnes nato,predtym sa hladal triedny nepriatel,dnes taliban/al kajda,kto na to mal,cestoval aj vtedy,kto na to nemal,necestoval,dnes sice može,ale obvykle na to nema dvojnasobne,vtedajši uspešni absolventi vuml dnes poučuju o tom,ako mame kapitalisticky žit,z každeho vtedajšieho kriminalnika,bez ohladu na to,začo sedel,je dnes hrdina,bojovnik proti komunizmu.....ešte vala vody pretečie dunajom a vltavou,kym to začne fungovat tak ako ma,ešte je to kratka doba......

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru