Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Z klasických nosních kapek jsem vždy míval problémy, pocit ucpané nosu, i když už rýma byla fuč a to…
Craft 04.10.2013 15:08
Craft
CDS nevim co je, MMS je jed, koloidniho stribra bych se bal, neni uplne jednoduchy stanovit davkovan…
RedMaX 04.10.2013 20:54
RedMaX
Jasně a ještě tu o šípkové Růžence, brebto :-D Aby brtník nebyl sám, tak se to o mě taky zkraje týd…
Craft 10.10.2013 19:18
Craft
jo to kilovy baleni vyjde levne, to poridim taky. MMS ani to druhy urcite ne, dioxiny do tela nemus… poslední
RedMaX 10.10.2013 23:21
RedMaX

Z klasických nosních kapek jsem vždy míval problémy, pocit ucpané nosu, i když už rýma byla fuč a to i třeba další 3 týdny. Prostě vedlejší reakce jako prase a je jedno jestli to byl výrobce x nebo y. Pak jsem to začal řešit alternativně pomocí koloidního stříbra, MMS nebo CDS. Nebo pro všechny dostupnou kyselinou askorbovou v prášku (vitamín C) ve vysokých dávkách. Z ní se totiž vitamínové tablety s céčkem běžně vyrábějí. 1g denně je ale žalostně málo. Klidně 3g / 3x až 4x denně. Lze to i navýšit na mnohem vyšší dávku zreagováním ve vodě v poměru 2:1 (askorbová + jedlá soda), čímž vznikne askorbát. Nicméně to chce váhu, která umí vážit na gramy. Čistá askorbová je už dosti kyselá ve větším množství a může někomu dráždit žaludek. Vzniklý roztok připravovat a pít několikrát denně do dávky než se dostaví kručení ve střevech nebo menší průjem. Pak dávku snížit. Také se používá pro posílení účinku askorbové rozmixování ve vodě společně s čerstvými rajčaty, díky tomu se i vysoké dávky vit. C dokáží udržet a nejdou hned ven vyměšováním.
Tohle je dosti spolehlivé i u chřipek. Dokonce už nám na to přišla i farmacie a céčko ve formě askorbátu ve vysokých dávkách už v některých nemocnicích aplikují nitrožilně i u mnohem závažnějších onemocněních. Ale jak známo farmacie mnohdy objevuje již dávno objevené :-)

Cibule není špatná, ale lepší je extrakt z česneku.

Jasně a ještě tu o šípkové Růžence, brebto :-D

Aby brtník nebyl sám, tak se to o mě taky zkraje týdne pokoušelo. Pár dávek KS a je po problému. Ale asi budu otrávený.... Už prosím tě nečti ty plky rádoby odborníků, typu Heřt a spolku ala sysifos ;-)
Pro ně je automaticky jedem vše, co neznají a pouze si o tom něco přečetli a to ještě z okna vlaku, ale na druhou stranu bez problémů odkývou bobule od doktorů s chemickým složením, které páchá v organismu mnohdy nemalé škody. Ale nebudu ti brát iluze o tvé pravdě, protože dokud nebudeš mít vlastní praktické zkušenosti, tak nemá smysl ti to vyvracet, to už mě dávno přešlo ;-)

Ono CDS je lahodnější forma MMS, čili bez poněkud agresivnější kyseliny citronové. Jinak se dá pro aktivaci použít i HCL naředěná na 3,5% technické ředění, nebo 10% lékařské ředění. Pokud zase budeš tvrdit, že ti HCL vypálí díru do žaludku, tak je samozřejmě ředěná a navíc se užívá s cca. 100ml vody a po kapkách. Spousta lidí má navíc zažívací problémy právě z důvodu nedostatku přirozené HCL v žaludku a cpe v mylné víře do sebe neutralizující léky. Taky jsem byl dříve takto naivní, ale když se mé problémy se žaludkem stupňovali, právě díky HCL a betainu HCL jsem si spravil žaludek jako za mladých let :-)

Jinak to je takový problém hodit název kyselina askorbová do vyhledávače? :-)

např.
cca. 1kg
http://www.fichema.cz/cs/kyselina-askorbov-e300-potravin/838-kyselina-askorbov---vitamin-c-09-kg--e300-potravinsk.html

cca. 0.5kg
http://www.fichema.cz/cs/kyselina-askorbov-e300-potravin/837-kyselina-askorbova-vitamin-c-450g-e300-potravinarska.html

jo to kilovy baleni vyjde levne, to poridim taky.

MMS ani to druhy urcite ne, dioxiny do tela nemusim, nejsem blazen.

P.S. Spolek sysifos jsou tragedi. Napsat "Už prosím tě nečti ty plky" bys me urazil, opravdu od tehlech idiotu nic nectu.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru