Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zrovna vcera jsem nakupoval na slevovym portalu, ale hlasoval jsem, ze tam nenakupuji. :-D Nebylo t…
RedMaX 29.09.2013 22:30
RedMaX
No, mám zkušenost s jedinou takovou slevou (dostali jsme ji za něco) a personál se tváří tak, že jim…
JR_Ewing 30.09.2013 08:13
JR_Ewing
Úplně stejný zážitek mi taky jeden člověk popisoval. Asi to nebude úplně ojedinělé.
Potkan007 30.09.2013 09:50
Potkan007
Když nejsou schopní být ničím vyjímeční, jenom slevou, tak ať se nediví. Třeba restaurací v Čechách…
JR_Ewing 30.09.2013 10:03
JR_Ewing
Tak ono je to potřeba vidět i z jiného úhlu pohledu. V Paříži je taky schopna fungovat restaurace "z… poslední
Roker 30.09.2013 21:30
Roker

Zrovna vcera jsem nakupoval na slevovym portalu, ale hlasoval jsem, ze tam nenakupuji. :-D

Nebylo to totiz pro me, delal jsem objednavku pro znamou, nejaka sleva na vstup do bazenu, opravdu vyhodny - za pulku ceny nez to je normalne, hned bych si to koupil i pro sebe, ale nejsem ryba, abych se chodil cvachtat do bazenu. :-D
Podle me jsou na slevovych portalech super slevy, ale nic z toho neni pro me, do restaurace na jidlo nechodim, do bazenu taky ne, proste nejsem pro slevovy portaly cilova skupina, ale verim, ze nekdo tak muze docela usetrit.

Když nejsou schopní být ničím vyjímeční, jenom slevou, tak ať se nediví. Třeba restaurací v Čechách znám spoustu průměrných, ještě víc podprůměrných a opravdu jen pár nadprůměrných. Žádné vyjímečné. Co se týče kvality, obsluhy i atmosféry. V Paříži jsem zalezl v jedné postranní uličce na Monmartru do malé restaurace, které nesahá drtivá většina restauračních zařízení u nás ani po kotníky. Když na to přijde řeč, vyprávím o tom (tím jim dělám reklamu) a mám v plánu, když se opět dostanu do Paříže, tam jít znovu. O tom si můžou restaruace u nás jen nechat zdát. Tak jim nic jiného než slevy nezbývá.

Tak ono je to potřeba vidět i z jiného úhlu pohledu. V Paříži je taky schopna fungovat restaurace "zaplať jak jsi byl spokojen". Ve zkratce se lze říci, že restaurace byla bez cen (u jídla) a člověk zaplatil na základě toho jak byl spokojen. Týpek v Paříži si pochvaloval, že v průměru se mu vede lépe než kdyby měl ceny.
Vyhlášený kuchař se snažil o totéž v Praze a po 4 měsících skončil se sekerou 130tis. a to jsem ještě narazil na stížnost na spotřebitelském serveru, že i když měl nějaký český ovarový pepíček rezervaci, dopředu (cca 2 měsíce), tak pan majitel zavedl ceny a dotaz zněl: "Mám ještě na základě rezervace nárok na jídlo zadarmo?"
Takže když to shrnu, tak český zhovadilý balík ještě ani neochutnal, ale už věděl, že to bude ZADARMO...

Takže ono ve finále jestli to co tu je za "restaurace" není pro ten český plebs (čest vyjímkám atěm se tímto omlouvám) víc než dost... Prostě jaký národ taková vláda, podnikatelé, restaurace, úřady atd...

Co se týká slevových portálů, párkrát jsem tam koupil víkend v nějakém penzionu, nebo wellnes a můžu říct, že vesměs spokojenost. Ty hotely takto vyplňují mimosezónní výpadky a žádný dvojí metr jsem nezaznamenal. Zboží tam nekupuji, tam nemohu posoudit.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru