Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Mladý Klaus a jeho poněkud frivolní návrh zákona o omezování svobody podnikání

Klause jr. mam uz par let za nejvetsiho populistu. Kdyz obcas ctu ty jeho "nazory" co kdesi kazdou chvili publikuje, snazi se zalibit blbcum prekrucovanim faktu a "vyvozovanim" blbosti. Bohuzel podedil po fotrikovi i obrovske ego a nedokaze prekousnout ze ho nekde kleply pres ruku. Nejaky automat mu smaznul prispevek a on z toho hned dela jakousi konspiraci o cenzure a prosazovani "jedineho spravneho nazoroveho proudu". Maze se temer cokoli ale on by asi rad jakousi pozitivni diskriminaci
Jen si nedokazu predstavit jak by to chtel v praxi resit. Jakoze se udela skupina cenzoru cenzoru? A kdo bude urcovat pravidla pro cenzuru cenzoru? Asi by se Klaus nejradeji videl sam v cele.
Kdyz vzpomenu na jeho uzasne fejetony o protikurackem zakonu, kde vehementne (a libive) obhajoval prava kuraku a prava hospodskych urcovat si v hospode vlastni pravidla a ted vidim ze chce sam velkym hospodskym narizovat... Coz me dostava k dalsimu podivnemu bodu.
Proc tak uzce profiloval skupinu, ktera ma byt postihovana. Proc jen socialni site s 100k+ lidma? Kdyz svoboda projevu, tak snad pro vsechny. Hezky at to postihuje i ty vsemozne alternativni weby (eeerone, parlamentni listy, zvedavce...) kde vam nejen smaznou prispevek, ale leckdy rovnou smaznou cely ucet za jakykoli naznak zpochybneni "alternativni" pravdy. A hlavne, Vokamura by byl behem tydne v base na dozivoti (zvlastni ze pro tento navrh jsou i lide z jeho sekty).
Dalsi veci je samotne vymahani trestu. Neumim si predstavit ze si bude Klaus predvolavat Suckerberga a ten sem prijede abysme ho mohli zabasnout protoze nejaky robot automaticky smazal prispevek. O postihovani vKontakte nebo WeChat ani nemluve.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat