Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Žena vybrzdila dodávku na D10...

Percentualne je 80% viny na strane vodica dodavky.
On siel za nou priryclosti 120-130km/h len s cca 20-25m odstupom, co je zufalo malo. Navyse po zacati je brzdenia, ktore nebolo nijako prudke (auto v pravom pruhu, ktore tocilo video a mohlo ist tych 90km/h stale obiehala a vzdalovala sa od neho vo) vodic skoro 1s nijako nereagoval a prudko zacal brzdit az ked uz bol tesne za nou.
Ja sa obcas tiez lepim na vodica predomnou, napriklad ked spomalujem a nechcem brzdit zbytocne necham sa priblizit na minimum, ale vzdy mam nohu na brzde, aby som nestracal cas jej presunom a ocakavam z jeho strany zabrzdenie. Takisto na dialnici, ak sa na niekoho nalepim, ked sa nechce uhnut mam sice tempomat, ale necumim do mobilu a noha opat na brzde, ak by ma nechcel pustit a chcel nebodaj vybrzdovat. Dovolim si tvrdit, zeby sme zacali brzdit skoro sucasne lebo to pri tej vzdialenosti doslova cakam.
Takze ak uz sa niekto lepi na druhe auto vzdy by mal mat nohu na brzde a ocakavat brzdenie a nie cumenie do mobilu.
Mne sa nezda, zeby v tom bol umysel, umyselny vybrzdovaci dupu na brzdu viacej a opakovane, toto mi prislo skor take chaoticke z jej strany (mozno chcela odbocit doprava pri tej tabuli a rozmyslela si to, tazko povedat.
V kazdom pripade vodic dodavky nedodrzal bezpecnu vzdialenost a nevenoval sa riadeniu dostatocne (vid neskore panicke brzdenie).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat