Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako si dnes mozete niekoho umyselne zrazit a nic sa vam nestane

"Spochybnovat pocet umrti pri nehodach"

Ať už ty čísla sedí přesně nebo ne, tak to nemá nic společného s psychotesty, protože si jaksi pořád nijak neprokázal, že by zavedení plošných psychotestů pro řidiče mělo jakýkoli vliv na počet mrtvých na silnicích.
Já bych si například dovolil tvrdit, že plošné psychotesty pro řidiče budou znamenat úbytek řidičů (doufám, že souhlasíš) a tím větší stres pro ty zbylé řidiče (kamionů, dopravce, apod.) na které bude zaměstnavatel tlačit, aby stíhali termíny více než dnes, a tím větší nehodovost a více mrtvých.

"Min by sa s tymi psychotestami mohol spravit experiment."

To samé se řeklo před lety s programem prevence drog do škol na kterém si Janoušek nahrabal desítky miliónů a výsledek ? Zaručeně klesl počet uživatelů drog, viď ? Však je přece třeba společnost chránit před drogama a kdo je proti tomu, tak vůbec nevidí ty mrtvé předávkované drogami/přejeté na silnicích...

Proč by se měly dělat za stovky milionů nesmyslné ad hoc experimenty na základě nesmyslné lobby/názoru jednotlivců, které jsou podepřené JEN A POUZE jejich neochvějnou vírou ve vlastní pravdu a ničím jiným ?
Když by šlo někomu o ochranu lidského života, tak by se například mohlo začít tím, že odsouzení vrahové půjdou do vězení automaticky na doživotí, protože u nich je pravděpodobnost zabití člověka několikanásobně vyšší než u sebeagresivnějšího řidiče.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat