Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako si dnes mozete niekoho umyselne zrazit a nic sa vam nestane

Takze psychotesty (vratane pohovru s psychologom) su podla teba zbytocne, pretoze sa daju zohnat na nete? Preco sa potom vyzaduju inde napriklad pri vstupe do ozbrojenych sil, pri vlastneni zbrojaku a pod?
To je argument jak svina.
A co tak inak? Keby sa potvrdilo, ze povinne psychotesty znizili umrtnost a nehodovost na cestach o par percent (o com som na 100% presedceny ze hej) aj tak by si ich povazoval za zbytocny byrokracizmus?
Este raz...auto je zbran, zbran v rukach kazdeho kto si sadne za volant a ked sa robia psychotesty pri vlastneni strelnej zbrane nevidim dovod preco by sa nemohli robit povinne aj pri skuskena vodicak. Dokonca by som pbol aj za povinne preskusanie po 3-5 rokoch. Kludne aj z pravidiel, aj ked tu mi ide predovsetkym o psychotesty.
Ak cez testy neprejde par debilov je vysoka pravdepodobnost, ze sme prave niekomu v buducnosti zachranili zivot.
Dufam, ze teraz nedas podpasovy argument, ze ti debili budu aj tak jazdit bez vodicaku, takze sme nikoho nezachranili;o).
Sorry mne tvoj postoj pripada ako postoj bojovnika proti drogam, ktory chce zatvarat ludi za gram travy vo vrecku, ale to, ze niekto fajci tabak a pije alkohol povazuje za normalne, pretoze ved tak to bolo vzdy a tym padom to predsa nie su drogy...pricom spolocenska nebezpecnost tabaku, ci dokonca alkoholu je z mojho pohladu vyrazne vyssia ako napriklad travy.
Cize psychotesty na zbrojak su podla teba ok lebo to je zbran, na auto netreba, lebo ved to je blbost a zbytocna byrokracia.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...