Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako si dnes mozete niekoho umyselne zrazit a nic sa vam nestane

A este jedna vec...auo je zbran, velmi mocna zbran, pretoze autom zabijes cokolvek slabsie ako si ty, co je na ceste praticky vsetko ostatne (okrem vacsich a silnejsich aut). Uz dlhsiu dobu tvrdim, ze pocet smrtelnych nehod by sa dal znizit povinnymi psychotestami pri robeni vodicaku, pretoze auto je zbran a zbrane patria do ruk len psychicky stabilnym jedincom.
Myslim, ze keby bolo legalne nosenie zbrani ako napriklad v USA aj tak by auta zabili viacej ludi rocne ako zbrane. Bohuzial auta a hlavne nehody s nimi berieme tak akosik normalne...ze to patri k zivotu a moc sa nepremysla a nic nerobi ako znizit pocet nehod a umrti na cestach.
Napriklad vodicovi z tohoto pripadu skrat/neskrat by som zobral vodicak do konca zivota...mozno o 10 rokov nech poziada o psychotesty a ak spravi moze sa vratit na cestu.
Nevravim, ze je to len u nas, u nas este stale rezonuje pripad 3 Poliakov, co sa u nas nahanali na svojich autach a jeden z nich sejmul protiiduce auto, kde zomrel vodic. Tito Poliaci z lepsich rodin mali drahsie auta a kazdy za sebou desiatky pokut a priestupkov od domacich policajtov. A predsa jazdili dalej az kym u nas nezabili cloveka. Keby bolo syste nastaveny inak uz davno mali mat zobrate vodicaky.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat