Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako si dnes mozete niekoho umyselne zrazit a nic sa vam nestane

Co se týče tvého výroku, co by soud určitě odsoudil a neodsoudil tak bych si tím nebyl tak jistý. Pro zkratkovité chování by mohl být dostatečnou omluvou pocit ohrožení. A to, když tě obestoupí dav, je dle mého nezpochybnitelné... Schválně si počti.

Asi necitas s porozumenim...prave kvoli tejto pripadnej obrane som pisal, ze toto by v ziadnom pripade neuspelo....auto sa otocilo na kruhovom objazde, cyklisti si uz davno sli svojou cestou a fakt, ze sa vydal za nimi prenasledovat ich a nasledne ich zramoval nemoze sudny clovek brat, ze konal pod dojmom ohrozenia.
Mimochodom pouzivas slovne spojenia, ktore sa ti hodia...napriklad dav cyklistov obstupil motoristu...to som predsa nikde nepisal a to si si sam domyslel.
Danu cestu poznam, aj kruhovy objazd a prijazt k nemu. Je to cesta 1.triedy, ale je uzka, vedie cez mesto a nie je moznez, zeby dav cyklistov obkolesil motorove vozidlo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat