Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak mě dneska v Tesku okradli

Zdar,

to jsem dopadnul. Šel jsem do Teska kupovat prací prášek a hned mě v tomhle obchodě okradou. Představte si to, bavíme se dneska v práci o praní a řikám, že mi dochází Persil a kolegyně, že ho snad mají mít v Tesku zlevněný. Tak říkám super, zrovna jdu ke kámošovi, který má Tesco kousek od baráku. No tak jsem tam pak vyrazil, koupil jsem Persil 6,5kg balení a když už jsem tam byl, tak si říkám, že si koupim ke sváče jogurt a mléko.
Teď že jo, v těhlech obchodech pro lůzu mají furt narváno, já z toho byl na nervy a u pokladny jsem si nezkontroloval účtenku, což normálně jinak vždycky dělám, ale tady ne a samozřejmě pokladní měla zrovna před sváčou, tak mi namarkovala jogurty dva.
Kdybych aspoň tu účtenku vyhodil, jenže to nejde, já si vedu účetnictví, takže jsme si to hned šel doma namačkat do mobilu a koukám, že mě natáhli, hajzli.

Jako můžete se mi i smát, že jsem tam neměl lézt, ale stalo se, příště až budou mít v Tesku zase něco zlevněného tak si to dvakrát rozmyslim.

Co vy, taky se vám už takováhle věc stala a kde? (Já to ještě nikdy nezažil, snad jednou co si pamatuju tak v Lidlu mi namarkovala o jednu housku víc, ale taky to byla taková situace, že jsem byl nějak roztěkanej a neřekl jsem jí kolik toho mám a mohla se splést při počítání, to se může stát, z toho jsem vědu nedělal, ale tady to bylo jasný.)

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat