Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč je bráněno diskuzi?

Jak vas proboha muj nazor ohrozuje na zivote? To muzu stejnetak tvrdit ze vas nazor "no tak nackove hailujou a napadaj lidi, to je toho" ohrozuje me. Popis me tedy pristupy jednotlivych zemi, at si muzu vybrat z konkretni nabidky.

Nemecky pristup rozhodne idealni neni, zarazi me treba laxni pristup k migrantum kterym byl azyl odmitnut, oni si podaji odvolani a dal si tu vegeti s tim ze jednou budou muset zpatky domu kde uz nic nemaji. A tady prichazi ta vysmivana "frustrace" kdy vedi ze nemaji zadnou budoucnost a mnohdy je pro ne lepsi nekoho zabit a jit do nemeckeho vezeni nez domu. Proc se netlaci na takoveto konkretni vecy misto vykrikovani obecneho "islam tady nechceme"? Lidi musi jit proti vlade, ne proti migrantum. Musi se ukazat na konkretni problemy a ne resit jen dusledky.

Osobne me prisel fajn nas pristup a to jeste pred vokamurou a soucanym populistyckym buresovskym "nechceme ani jednoho migranta". Proti jejich vuli je sem nevozit, ty co prijdou dukladne proverit a pri pochybach je odmitnout. "Ani jednoho" je stejna pitomost jako "vemem skoro vsechny".

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat