Předmět Autor Datum
]Dnes jsem si tam udělal výlet. Je to tam ve srovnání s outletem ve Štěrboholích velkolepé, ale je t… nový
Yarda 05.06.2018 18:05
Yarda
To už normálně funguje? Co přesně znamená, že ve srovnání s původním outletem je to velkolepé? nový
Bounty 24.06.2018 08:02
Bounty
Ve Štěrboholích i to připadá jako taková lepší tržnice, v Tuchoměřicích je to architektonicky vymaka… nový
Yarda 24.06.2018 08:54
Yarda
Ty to asi nehrozí, bydlím v Beskydech. Do Štěrbohol jsem se podíval hned první rok otevření (konkrét… nový
Bounty 01.07.2018 18:01
Bounty
Ve Štěrboholích byla solidní restaurace s obsluhou, když jsem občas jel s manželkou do Prahy, na Již… nový
Yarda 02.07.2018 10:48
Yarda
Zrovna čtu tenhle článek, napadlo mne, že by se dalo využít jejich parkoviště (snad je zadarmo), kdy… nový
Yarda 13.08.2018 08:32
Yarda
https://ekonomika.idnes.cz/outlet-praha-obchod-nakup-prodejna-dtn-/ekonomika.aspx?c=A181220_203501_e… nový
Yarda 21.12.2018 11:45
Yarda
Zase se řeší co s outletem u Ruzyně: https://www.lidovky.cz/byznys/firmy-a-trhy/outlet-duchu-maji-oz… poslední
Yarda 13.08.2020 08:24
Yarda

]Dnes jsem si tam udělal výlet. Je to tam ve srovnání s outletem ve Štěrboholích velkolepé, ale je to hodně z ruky. Byl jsem tam kolem poledne a návštěvníků minimum. Co jsem zjistil, jezdí tam linka 312 z Bořislávky, stanici jsem nemohl najít, je tady, poněkud z ruky
https://goo.gl/maps/vZ3ACLX2ZgJ2
stanice Tuchoměřice outlet je první co je za Prahou, mám průkaz seniora 65-70, zaplatil jsem dalších 12Kč, jezdí tam i linka 322 z LVHP, tam se taky musí připlácet za jízdu mimo Prahu.
Jsem rád, že jsem se tam byl podívat, ale pochybuji, že bych se tam ještě někdy chtěl vypravit.

Ty to asi nehrozí, bydlím v Beskydech. Do Štěrbohol jsem se podíval hned první rok otevření (konkrétně 2008) a pak jsem to navštěvoval takřka každoročně, protože jsem na konci střední a začátku výšky dělal brigádu u Prahy. Rok od roku to bylo horší, nevím, jestli to souviselo s tím, že se to stávalo více a více "profláknutějším" místem, nebo tam naváželi horší a horší věci, ale zkrátka rok 2008 a třeba 2011 se nedá srovnat. Je sice pravda, že se otevřelo větší množství obchodů (dokončení "prstence") a jak je to teď netuším, ale takhle si to pamatuji.

Ve Štěrboholích byla solidní restaurace s obsluhou, když jsem občas jel s manželkou do Prahy, na Jižní spojce jsme to měli celkem při cestě, tak jsme se tam někdy stavili na oběd. Loni to stravovací patro hodně dlouho rekonstruovali, teď jsou tam akorát nějaké samoobslužné bufety. Tak se tam občas, když jedu sám a mám čas stavím, většinou MHD, busík jede od konečné metra a nic nemusím připlácet (tak je proti Tuchoměřicím výhoda) a projdu to tam abych se ujistil, že zase neuvidím nic co by se mně i mé šrajtofli zamlouvalo. Dřív jsem si tam koupil pár věcí Reebok, dodnes je nosím, ale oni se nedávno spojili s firmou "Čím víc pruhů, tím víc Adidas" (BTW: V Tuchoměřicích je to taky tak) a už to tam taky stojí za howno.

BTW2: Když ty Tuchoměřice otevírali, tak vyhrožovali, že tam bude od LVHP jezdit bezplatný busík. Ale co jsem tam byl já a jel jsem odtamtud na LVHP, tak v busíku byla cedule, že to není bezplatné a opravdu se tam platit musí:-D:-D:-D:beer:

Zrovna čtu tenhle článek, napadlo mne, že by se dalo využít jejich parkoviště (snad je zadarmo), když někdo přijede autem a čeká na přílet letadla na LVHP, když tamní soudruzi nevědí co by měli chtít za parkování.
https://www.lidovky.cz/ridici-na-prazskem-letisti-svindluji-prelepuji-si-znacky-aby-nemuseli-platit-parkovne-grv-/zpravy-domov.aspx?c=A180803_200336_ln_domov_rsa

Dřív se dalo stát tady
https://goo.gl/maps/KHpaPMY1Cik
ale teď je (nebo aspoň bylo, když jsem tam jel naposled) to tam zakázané.
Tak tomu outletu třeba přibydou zákazníci co se tam staví na párek v rohlíku a kolu než jim zavolají příbuzní, že už se zavazadly podupávají před terminálem.

Zase se řeší co s outletem u Ruzyně:
https://www.lidovky.cz/byznys/firmy-a-trhy/outlet-duchu-maji-ozivit-dinosauri-i-horska-draha-na-kraji-prahy-vznikne-nejvetsi-kryty-zabavni-park.A200812_203410_ln_domov_ele
Už jsem hodně dlouho nebyl ani ve Štěrboholech.
Možná by nebylo od věci, kdyby ta firma pustila chlup, aby ten článek nebyl prémiový a mohl si ho přečíst i BFU, třeba by ho zlákal, aby se tam jel podívat (BTW: Už tam jezdí busíky od poslední pražské stanice MHD zadarmo?).
Ale tyhle "outletové" qelby se dočkají větší návštěvnosti, až se tam bude moci aspoň občas koupit zboží od firmy NejlepšíKrejčí, s. r. o. za desetinu té předražené ceny v jejich normálních obchodech.
Žádné jiní špumprnákle tam davy nakupujících asi nepřilákají.
:beer:

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru