Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo jste se byl podívat v novém outlet centru v Tuchoměřicích?

Ve Štěrboholích byla solidní restaurace s obsluhou, když jsem občas jel s manželkou do Prahy, na Jižní spojce jsme to měli celkem při cestě, tak jsme se tam někdy stavili na oběd. Loni to stravovací patro hodně dlouho rekonstruovali, teď jsou tam akorát nějaké samoobslužné bufety. Tak se tam občas, když jedu sám a mám čas stavím, většinou MHD, busík jede od konečné metra a nic nemusím připlácet (tak je proti Tuchoměřicím výhoda) a projdu to tam abych se ujistil, že zase neuvidím nic co by se mně i mé šrajtofli zamlouvalo. Dřív jsem si tam koupil pár věcí Reebok, dodnes je nosím, ale oni se nedávno spojili s firmou "Čím víc pruhů, tím víc Adidas" (BTW: V Tuchoměřicích je to taky tak) a už to tam taky stojí za howno.

BTW2: Když ty Tuchoměřice otevírali, tak vyhrožovali, že tam bude od LVHP jezdit bezplatný busík. Ale co jsem tam byl já a jel jsem odtamtud na LVHP, tak v busíku byla cedule, že to není bezplatné a opravdu se tam platit musí:-D:-D:-D:beer:

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat