Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Blbé a dobré tema do debaty.

Objevují se zde názory "odborníků" že některé tema je blbé a že jde o tapetování.
"Odborníci" jsou zřejmě složitějí smýšlející lidé, kteří mají kvalifikaci vyhodnocovat blbost či neblbost tematu debaty. Kriteria pro vyhodnocování blbosti jsou neznámá a jsou před jednoduše smýšlejícími diskutéry skrytá. Debata je do jisté míry částečně skrytě omezovaná a moderovaná "odborníky" na debaty. "Odborníci" se k mému příspěvku jistě "odborně" vyjádří a tím dokáží svoji "odbornost" složitěji smýšlejících debatérů. "Odborníci" jistě doporučí která temata jsou zajímavá a která ne.

Předmět Autor Datum
Na debatách není žádné téma blbé či dobré. Je to prostě téma a debatovat lze o čemkoliv (omezení viz…
L-Core 18.09.2013 07:55
L-Core
Nejsou blba a spatna temata, kdyz pominu zelvicky a svaby za vcerejska, ktere proste patri jinam. Ta…
RedMaX 18.09.2013 08:42
RedMaX
Blbe tema od dobre sa na debatach spozna velmi lahko. Blbe bude mat najmenej reakcii, dobre budu mat…
fleg 18.09.2013 10:22
fleg
:-D Optimisto! Je přece dávno známo, že čím větší pitomost, tím víc lidí se jí chytí.
Kurt 18.09.2013 10:27
Kurt
A o com debata je? To, ze sa zda tebe tema primitivna, ale reaguje na nu 100 ludi znamena, ze ta tem…
fleg 20.09.2013 01:11
fleg
Já jsem přesvědčen, že by moderátoři měli velmi tvrdě kontrolovat témata, protože 80% témat zde jsou…
Ficka 18.09.2013 13:43
Ficka
Toto NENÍ poradna...
oldsoft 18.09.2013 13:52
oldsoft
Však neříkám, že je tu poradna (ale když se někdo zeptá, tak je slušnost mu poradit a ne ho poslat d…
Ficka 18.09.2013 14:03
Ficka
Vy sem prostě budete lézt a remcat, že se vám tu nelíbí, že? Děláte to tak se vším? Každému říkáte,…
Kurt 18.09.2013 14:06
Kurt
Tvrdíte, že může tady každý vyjevit svůj názor. Tímto toto popíráte. Jistě, já vám kazím zisky. V re…
Ficka 18.09.2013 14:12
Ficka
On je ale trosku rozdil mezi projevenim nazoru a neustalým ocernovanim diskuteru a moderatoru kvuli…
merlouska 18.09.2013 14:18
merlouska
Nic mi nekazíte, zase si tak nefanděte. Kde vám bráním ve vyjádření názoru? Prosím přesnou citaci. P…
Kurt 18.09.2013 14:22
Kurt
Řešení je, aby přiznali, že mám pravdu. A co třeba při tvé inteligenci - tvoje pravda, není moje pr…
M-Pol 18.09.2013 14:30
M-Pol
Řešení je, aby přiznali, že mám pravdu. a nenapadlo tě, že ji třeba nemáš?
jirka44 18.09.2013 20:32
jirka44
a nenapadlo tě, že ji třeba nemáš? Samozřejmě, že pravdu mám. Když jí náhodou nemám, to nikde přeci…
Ficka 20.09.2013 01:52
Ficka
V hospodě po personálu také neustále požadujete, aby vám opravili auto a když ho neopraví, tak jim n… poslední
Kráťa 20.09.2013 07:18
Kráťa
Když se někdo ptá tady na debatách a ne v poradně, je to jako kdyby se ptal někdo na problém s autem…
Kráťa 20.09.2013 07:15
Kráťa

Na debatách není žádné téma blbé či dobré. Je to prostě téma a debatovat lze o čemkoliv (omezení viz FAQ), bez ohledu na to, zda se to konkrétnímu moderátorovi osobně zamlouvá či ne.

Takže, nebál bych se zakládat další a další témata, jejich kritici to přece nemusí číst. Co je pro někoho kravina, opruz, může být pro jiného zajímavé.

Nejsou blba a spatna temata, kdyz pominu zelvicky a svaby za vcerejska, ktere proste patri jinam. Tapetovani je uplne o necem jinem, podivej se na prvni stranu, momentalne tu mas 13 temat tebou zalozenych, nikdo jiny tolik temat nezaklada, co te nuti stale zakladat nova a nova temata?

OK, debaty maji volnejsi pravidla, tebe to evidentne bavi, dobra, ale proc musis zakladat temata stale o tom samem? Nech prosim jedno volebni tema a tam si pis treba do aleluja, ale opravdu nema cenu, abys zakladal kazdy den nove tema typu volby a politika. Dekuji.

A o com debata je? To, ze sa zda tebe tema primitivna, ale reaguje na nu 100 ludi znamena, ze ta tema je ok, ale tebe zrovna nesedla. Neznamena to to, ze by tema bola zla. A ano bohuzial pitomosti ludi najviac zaujimaju, ale to je typicky odraz profilu spolocnosti s tym nic nenarobis.

Já jsem přesvědčen, že by moderátoři měli velmi tvrdě kontrolovat témata, protože 80% témat zde jsou totální broskvoviny které nepatří na seriozní server. Poškozuje to jejich server i prestiž poradny, to už jsem zde několikrát říkal, avšak nevyslyšen. Ale je to jejich server a zjevně chtějí za účelem zvýšení návštěvnosti přilákat spodinu inteligence společnosti. Však jsou to také návštěvníci a kandidáti na klik do reklamy. Při kliku na reklamu inteligence nehraje roli. Naopak, čím blbější, tím se snadněji dá ovlivnit ke shlédnutí reklamy na vložky s křidélky.

Však neříkám, že je tu poradna (ale když se někdo zeptá, tak je slušnost mu poradit a ne ho poslat do prdele, jak je tu zvykem a ještě se to zamkne, aby ani ten slušnej mu poradit nemohl). Nicméně to patří majitelům poradny a nese jim to peníze (proto to taky dělají, aby to vydělávalo, zadarmo nikdo nic pro lidi a jejich hezké oči nic dělat nebude). Ale i v diskuzi může být lepší téma, než jaké má která celebrita kozy nebo jiné krávoviny.

Vy sem prostě budete lézt a remcat, že se vám tu nelíbí, že? Děláte to tak se vším? Každému říkáte, že to dělá špatně a že se to má dělat jinak? V restauraci poučujete personál a příště tam vlezete zase, abyste zjistil, jestli to dělají pořád špatně? Nikdo vás tu přece nedrží. Trpíte nějakým nutkavým puzením sem stále lézt?

Tvrdíte, že může tady každý vyjevit svůj názor. Tímto toto popíráte. Jistě, já vám kazím zisky. V restauraci samozřejmě na špatné praktiky personál upozorním. Když mi jinak hospoda vyhovuje (například mají oblíbené pivo), tak se snažím, aby i nerudný personál se choval správně. Nelezu tam kontrolovat posádku, ale prostě chci své pivo. Jistě, lze tam přestat chodit a snížit jim výdělek, ale to není řešení. Řešení je, aby přiznali, že mám pravdu.

Nic mi nekazíte, zase si tak nefanděte. Kde vám bráním ve vyjádření názoru? Prosím přesnou citaci. Pouze mne zajímalo, co vás tady drží. Z odpovědi chápu, že je to ego a nutkavá potřeba mít pravdu (nebo alespoň uznání okolí, že "máte pravdu"). Typická potřeba pro osoby trpící generalizovanou úzkostnou poruchou (GAD) - možná to má kořeny ve vašem chatrném zdraví, možná v sociálních vztazích, možná ještě někde jinde. Doporučím vám útlou knížečku Jak zvládnout generalizovanou úzkostnou poruchu, jejímž autorem je doc. MUDr. Ján Praško, CSc. (vydalo nakladatelství Galén) - snad vám pomůže být nad věcí.
Přeji pevné zdraví!

edit: samozřejmě se mohu mýlit, jen mne to tak napadlo. V každém případě tu knížečku doporučuji přečíst.

Když se někdo ptá tady na debatách a ne v poradně, je to jako kdyby se ptal někdo na problém s autem prodavačky v mlékárně. :-)
Ona by prvním 100 odpověděla, že nejsou v servisu a ukázala, kde je servis na auta, nad další stovkou by mávla rukou a po další stovce je rovnou posílala místo do servisu do háje.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru