Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Komunikační a digitální gramotnost občanů.

V oblasti komunikace je rychlý pokrok. Mnoho občanů, hlavně starších nestíhá tento vývoj sledovat, orientovat se v něm a používat. Používání mobilů, televizí atd. mnohým lidem komplikuje život. Nejsou to žárovky, které mají jeden vypinač. Výrobci TV a mobilů už nevědí co by do jejich krabiček nacpali. Blbě zmáčkenete ovladač a krabička je rozhozená a co teď? Typické rozhození zápisů do karet satelitů. Čím víc mačkáte, tím delší dobu čekáte na zápis. A ZAVOLÁTE SPECIALISTU ZE SERVISU PRO KTERÉHO JE TO BRNKAČKA ATD. Za 500Kč.
V oblasti TV a mobilů už konečně začíná stagnace. Výrobci TV už přicházejí jen se zahnutými displeji a mobiláci s novějšími OS a také modifikacemi displejů, které komplikují lidem život. Výrobci vymýšlejí nerůznější kotrmelce aby udrželi prodejnost svých zbytečnými blbostmi vycpaných krabiček.

Předmět Autor Datum
Používání mobilů, televizí atd. mnohým lidem komplikuje život. To je tak, když si někdo koupí moder…
Moas 18.09.2013 06:24
Moas
každý vybrat přesně takový typ, co umí právě to, co dotyčný potřebuje, a nic navíc tak tohle bohuže…
jirka44 18.09.2013 20:27
jirka44
To jo. Ja treba ani nepotrebuju mobil, co umi volat :-D poslední
merlouska 18.09.2013 21:24
merlouska

Používání mobilů, televizí atd. mnohým lidem komplikuje život.

To je tak, když si někdo koupí moderní kousek našlapaný funkcemi, které z 99 procent nepotřebuje. Pak neví, co s tím.
Dnes je nabídka na trhu tak široká, že si mezi elektronikou dokáže každý vybrat přesně takový typ, co umí právě to, co dotyčný potřebuje, a nic navíc. Že si někdo koupí mobil za 15k jen proto, že na to má, aby pak čučel na nabídky a nechápal, co se po něm chce - jeho problém.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru