Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tiez ma vytaca Babis, ale nie kvoli vlakom

To uz, ale trosku zavana opacnym extremom (navyse dost silne odbocujeme od temy) a to pokus vyrovnavat rozdiely medzi ludmi za kazdu cenu. Ano bicyklovat mozeme naucit kazdeho, ale nie kazdy moze byt Saganom a nie kazdy zdola co i len maly kopcek. Niektori to vzdy pred vzdaju. Takze ked si nimand tak nim asi aj zostanes nech ucitelia a spolocnost vyvinu akekolvek usilie. Tym nerozporujem, co si napisal, ale je tam to, ale...
Cigan bol len priklad, pretoze je pochopitelny a je z praxe, rovnako si tam dosad bielu cvargu, co sa len flaka, zije z davok a da sa kupit v krcme rovnako lahko ako ten cigan az na to, ze politici radsej idu do osady, kde kupia naraz desiatky hlasov akoby sli do krcmy a kupovali si ich po jednom.
V sumare su ovplyvnitelni obaja rovnako.
Aj keby si eleiminoval tuto spodnu vrstvu v style Henleina aj tak mas este stale problem, ze v dalsich vrstvach mas rozdielnost nazorov taku, ze je mozne, ze volby by dopadli nakoniec rovnako, pretoze aj vyssie vrstvy su ovplyvnitelne demagogiou a davova psychoza nie je cudzia nikomu.
Uz to tu bolo spomenute, ze Babis chcel vladnut statu ako firme a to prisne autokraticky a ja by som to kludne bral, pretoze sa blizi k vlade elit. Bohuzial Babis pravdepodobne nie je tou spravnou elitou, takze v tomto pripade to nedopadlo prave najlepsie.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat