Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Praha 1969 - Bratislava 2018?

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/465716-behem-demonstraci-hrozi-utoky-na-verejne-budovy-tvrdi-fico.html

Okamžitě mě napadlo srovnání. V roce 1969 nechala (údajně, neověřoval jsem) STB navést v Praze před kancelář Aeroflotu dlažební kostky, rozjařený dav pak po výhře nad SSSR v hokeji Aeroflot řízeně vybydlel. Následně byly nastoleny represe.

Tak jsem zvědav, jak se to vyvine v Blavě :-p

Předmět Autor Datum
Cela tento vyvin je taky, ze zase sa citim, ze som nejako mimo. Na jednej strane vlada, s premierom,…
fleg 09.03.2018 17:33
fleg
Aféra Nečas-Nagyová byla u nás taky načasovaná, žádná náhoda a shoda okolností. Prostě se čekalo, až… nový
Prasak 09.03.2018 17:54
Prasak
je to "iba" vrazda novinara To teda nie je. Vysetrovat to maju ti, o ktorych pisal. Takze ak nechas… nový
Palos9 10.03.2018 06:53
Palos9
https://www.etrend.sk/ekonomika/psickar-usvedcil-fica-s-dlazobnymi-kockami.html nový
fleg 09.03.2018 23:40
fleg
jj, taky jsem zaznamenal. Takže ne guerilla, ale prostá liknavost dlaždičů. :-) poslední
touchwood 12.03.2018 08:25
touchwood
https://twitter.com/paulczynski/status/969858806099402752 nový
karel 09.03.2018 23:52
karel
Je fakt, že ta situace není úplně přehledná, nicméně co přišlo zajímavé mně je, jak se k tzv. "revol… nový
Roker 10.03.2018 13:32
Roker
Duchovní vrazi byli odhaleni, spravedlivý soud je nemine. Už se to může rozpustit, stejně to je někt… nový
karel 10.03.2018 16:16
karel

Cela tento vyvin je taky, ze zase sa citim, ze som nejako mimo. Na jednej strane vlada, s premierom, co vyzera, ze stratil posledne zvysky zdraveho rozumu (Soros konspiracie), na druhej strane hystericka opozicia, ktora vyvadza ako zmyslov zbavena.
Nechapem ako to cele mohlo vzniknut, je to "iba" vrazda novinara, ktora navyse nie je vysetrena. Iste vyplavali na povrch nove spinavosti, ale novinari nam mizli/boli zavrazdeni uz aj predtym. Dokonca investigativni. A nikto nic neorganizoval. Divne.
Ale k tym kockam...zastavam nazor, ze toto je oganizovane vladou, respektive ministrom vnutra a su to take posledne pokusy o zachranu stratenych pozicii.
Takze ano tvarnice tam niekto naviezol umyselne, bolo to na pokyn ministra vnutra a ak by sa ich nechytil dav nie je problemta prepasovat par rozduchavacov a prvych tych, co si hodia.
Myslim, ze k nicome nasilenmu nedojde.

je to "iba" vrazda novinara

To teda nie je. Vysetrovat to maju ti, o ktorych pisal. Takze ak nechas tychto darebakov pokracovat, tak sa nikdy nic nevysetri.

Tu je nazor, ktory sa podla mna trafil najpresnejsie: 26212330

na druhej strane hystericka opozicia,

Suhlasim. Ale nech tam uz pride ktokolvek, tito musia prec. Tato statna mafia je ovela horsia ako talianska. Ludia tu zomieraju pre zanedbanu zdravotnu starostlivost, napr. pokazene CT tak ta objednaju o 3 mesiace, v nemocnici ti povedia, ze oni na internom oddeleni obvaz nemaju, ze nie su chirurgia, ze si mas popytat niekoho z domu (cerstva skusenost rodinneho prislusnika) a tu sa ukradne len na jednom tendri 200 milionov Eur! Za to by si mohol mat po 4 CT v kazdej nemocnici.

Je fakt, že ta situace není úplně přehledná, nicméně co přišlo zajímavé mně je, jak se k tzv. "revolúcii" staví slovenské "revoluční" postavičky typu kotlebovci, Daňo, Vaský, Socha, Občiansky tribunál a podobní mamrdi. Neustále mají plné huby "potreby revolúcie" a "však počkajte, už sa to blíži...." a když to nastane, tak je fakt komické sledovat to: "Niééééé, počkajte, teraz ešte nie..." :-D Prostě najednou tu "revolúciu" nezačali oni, tak "hrnečku dost, hrnečku dost!", protože občanské nespokojenosti se jako první chytili "ti špatní" - Kiska, Matovič apod. No, prostě jste kluci zaspali. Plné držky toho, že "už to príde..." a keď to príde, tak "To akože už...?".

Ono je v podstatě dobře, že tito ukurvenci ukazují takřka denně svoji idiocii, škoda jen, že někteří lidé ji odmítají vidět...

P.S. Omlouvám se "bratom", že jim možná kurvím jejich rodnou řeč, už to bude skoro 30let co přestala býti mojí mateřštinou... :-)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru