Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Turné 4 můstků

Právě skončilo.

Sledoval jsem poctivě všechny závody, Stochovi to přeju (vyrovnání se Hannawaldovi, výhra ve všech čtyřech závodech). Ale je tam pachuť, proč tomu, který mohl Stocha v posledním závodě přeskočit, snížili rozjezdovou lavičku (jedinému v závodě, Kubackiemu) a ten pak skočil prd… O snížení lavičky rozhodl polský trenér, který má oba skokany na starost.

No a naši: žádná sláva, co už.

Předmět Autor Datum
Stoch byl favorit na vítězství, ale že dá všechny čtyři závody, to bych nečekal. Toho posunutého okn…
Moas 08.01.2018 08:44
Moas
Tahle "varianta" (prokletí Kubackieho, protože sebral Kamilovi "Hannawaldovo repete"), mě nenapadla.… poslední
L-Core 08.01.2018 18:04
L-Core

Stoch byl favorit na vítězství, ale že dá všechny čtyři závody, to bych nečekal. Toho posunutého okna pro Kubackiho je škoda, myslím, že by to nedal ani tak, spíš se mu povedl výjimečně první skok, jedno okno nemůže udělat deset metrů. Ale možná může být Kubacki trenérovi vděčný - kdyby Stocha opravdu přeskočil a sebral mu tak čtyřnásobné vítězství, tak nevím nevím, jestli by ho v Polsku nesežrali.

Naši: kéž by to aspoň byla "žádná sláva"... aktuálně jsme na tom ostudně. Ale těm klukům to nejde zazlívat, kde nejsou peníze na kvalitní přípravu, tam je strašně těžké něco předvést.

Tahle "varianta" (prokletí Kubackieho, protože sebral Kamilovi "Hannawaldovo repete"), mě nenapadla. Jakožto hypotetický fanda konspirací bych i připustil, že "schválně" "zazmatkoval" a dostal za to "nějaký ten groš".

Na druhé straně, co je Kubackiemu po Stochovi, že… (ale máš pravdu, asi by ho sežrali).

---
Tehdy, před těmi 16? 17? lety jsem to Hannymu opravdu přál a doma jsme skákali po každém jeho skoku :-)
A stejně tak jsem to přál i Kamilovi.

---
Ještě k našim.
Kdesi jsem (dříve!) zaznamenal názor, že Koudelka je kandidát na medaili ze ZOH 2018. No, samozřejmě bych mu to moc přál jako Čech, ale jako "občan zeměkoule" to více přeju jiným.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru