Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koukám, že soudruzi z dojčland dojčland ýbr ales mají zástupný problém.

Masaryk byl obvinovan, ze vydal primy rozkaz, nikdy se ale zadny nenasel, bud ho nekdo stopil nebo jednoduse zadny neexistoval.

Jakes se Strougalem jmenovali armadni stab, ten jmenoval armadni spravu, ta jmenovala dustojniky, kteri sli sefovat pohranicnim utvarum a dostali se na ne lidi, kteri jako pravoverny komunisti dokonce nevahali vstoupit na nemecke uzemi a uprchliky jakymikoli prostredky zadrzet. Chci videt, jak z tehle silene konstrukce nekdo obvini Jakese a Strougala. Nejvtipnejsi na tom je, ze ti vychodonemecti uprchlici, utikali na zapad pres nas prave proto, ze tady byla pomerne velka sance, ze nepovedeny utek preziji, ve vychodnim Nemecku se nejprve strilelo na cil a az posleze pro vystrahu, tam moc sance na preziti nebyla.

At si teda zasrany Nackove zametou nejdriv pred vlastnim prahem nez pujdou obvinovat nekoho dalsiho.

Ovsem muj tatik to rikal, ty elektricky ploty se po 1989 nemeli strhavat, to byla zasadni chyba, jednou je budeme potrebovat a mel pravdu!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat