Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Star Wars: The Last Jedi

Viděl jsem to před pár dny.
Skalní fanda nejsem, ale všechny díly jsem viděl a třeba rogue one mi přišel celkem super.
Tohle bylo jedním slovem obrovské zklamání. Prostě nedokážu pochopit, jak o tomto může někdo říci, že to byl dobrý film...

Za mě osobně je už naprosto tragický samotný výběr herců a celý scénář.
Každá postava v tomto filmu je nesympatická tak, že si říkáte, že by bylo fajn, kdyby ji zabili. Možná v výjimkou Daisy Ridley, která zřemě dostala angažmá osvědčeným způsobem ala Harvey Weinstein, čímž je zaručeno minimálně to, že bude hezká i když hrát neumí.


Mark Hamill se změnil v ufňukánka. Kylo Ren se změnil v ufňukánka, navíc má vzhled, že se každou chvíli rozbrečí.
Důchodci ve vedení rebelů, kteří vypadají, že každou chvíli vydechnou naposledy. Např. generál Tarkin z SW 4 byl absolutně něco jiného a zahrál svou roli na jedničku oproti této bídě.
Nesympatický černoch a nesympatická tlustá asiatka.
Klíčník z Matrixu tomu nasadil korunu.
Vyloženě jsem si v půlce filmu přál, aby ty rebely rozstříleli na s*ačky, naštěstí jich přežilo jen zhruba 10. Zřejmě celá armáda pro finální bitvu v posledním díle ...

Úvodní scéna s jednou stíhačkou, která fakticky sama zruší nejobávanější juggernaut v galaxii... Pak tam teda "pro forma" poslali zdechnout pár set rebelů. Proč nemohli prohodit sestry těch asiatek a tu hnusnější dát do toho bombardéru ? I pak by bylo americky vyvážené (tj. v každém americkém filmu vždy musí být zastoupen minimálně: 1 černoch, který nesmí umřít, asiat, žena, tlusťoch)

Nedokáži pochopit, jak někdo může takto domrvit film.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat