Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Parlamentní volby 2017

To jsou jen povolební řečičky, každej se snaží ty druhý trochu přimáčknout, námluvy přijdou až později. Ještě se ani pořádně nerozběhl první pokus o sestavení vlády (pořád se baví především o sněmovně) a vytahovat předčasný volby je opravdu hodně a hodně předčasné. Taky vzhledem k 9 stranám v parlamentu to vyjednávání může trvat déle, než jindy - vždyť u Topolánka či Sobotky uplynulo od voleb do jmenování vlády 3 měsíce, a i u Klause či Zemana uplynulo od voleb do jmenování vlády měsíc. Možná ale, že se tentokrát toho třetího pokusu dočkáme...

BTW:
A ty bys vyjednával bez nějakejch vytáček s člověkem, který je trestně stíhán? Který zneužil finanční správu k likvidaci jemu nepohodlných firem? Který si v koalici přivlastňuje vše dobré a vše špatné shazuje na partnery? Věřím, že se vyjednávat bude, ale první ústupky prostě musí udělat Babiš. On to dobře ví, ale samozřejmě to zkouší, jestli někomu nepovolí nervy dřív, než jemu.

Edit:
A proč teda nejde s SPD, která se mu tak ochotně cpe do náruče? Tu odmítá úplně stejně, jako ostatní strany odmítají jeho. Tak kde je rozdíl?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat