Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Katalansko sa buri

Meciar je sice patologicky klamar, ale tych svedectiev som cital uz tolko, ze toto mu celkom verim, kedze to potvrdili aj ludia, ktori nemaju dovod klamat.
Ak sa na to pozriem s odstupom casu desiatok, mozno stoviek rokov pride mi delenie smiesne. V kazdej klasickej scifi operuju na Zemi supervelmoci, vacsinou klasika, Europa, Azia, Amerika (uz Orwel to takto podelil kedysi) a mne to pride tiez prirodzene, ze zostat dnes a hlavne zajtra soliterom proste nepojde.
Takze otazka znie...rozdelili sme sa len preto, aby sme sa o par desiatok rokov zase spojili? Lebo EU k nicomu inemu ani nesmeruje ako k vytvoreniu superstatu, ci uz vo forme federacie, alebo konfederacie. Mozno by vyvoj trval desiatky rokov, ale ja dufam (ako zastanca spajania a nie delenia), ze prave bezpecnostna situacia prinuti debilkov v Bruseli celu integraciu urychlit.
Btw tie kecy ako sa Husaka toho natlacilo na Slovensko su len take recicky, pretoze cisla tomu nenapovedaju a okrem dojmov a dohadov sa to neda nicim podlozit.
A to o tej nacionalnosti Slovakov je tiez fama. Nacionalisti zatial nemali u nas v parlamente nikdy viac ako 10% a dokonca ti madarski sa rozdrobili tak, ze ani nie su v parlamente uz. Problem asi je, ze v TV sa ukazuju casto ti menejpercentny a majorita drzi hubu, takze potom vznika dojem ako sme tu citlivi na svoj narod.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat