Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Boj proti zápachu

Zmena stravy.
Ale po poriadku....potit sa je zdrave, ochladzujeme sa tym a keby potenie blokujes (napriklad liekmi) tak si koledujes o pruser.
Problemom niektorych jedincov je, ze ich pot je skoro az toxicky a to uz po par hodinach. Sam som to zazil u kamosa, ktory sa mi na to stazoval a ked som prisiel raz k nemu naozaj to bolo take ako popisoval. Hnusny stiplavy pot, zacitil som hned ako prisiel z prace (robil kancelarsku robotu). Po sprche to bolo ok, ale siel sa umyt hned ako prisiel domov...lutoval som jeho kolegov v praci dodatocne;o). Btw skusal vselico, ako to nakoniec vyriesil netusim, ale mam pocit, ze uz som ho takto potom nikdy necitil.
Podla mna je to zdravotny problem a konzultoval by som to s odbornikom na stravu. Najjednoduchsie, co mozes spravit je presta pit sladene napoje a prejst na vodu.
Antisom by som sa vyhol, blokuju potenie a tak si koledujes o pripadne kozne problemy, dezodoranty su na tom lepsie, ale je to len prebijanie pachu niecim inym.
Skus napriklad toto: http://zivot.poradna.net/a/view/15-ryzova-kura-zazrak-z-vychodu, mne sa tento rok podaril maly zazrak...po ryzovke mi zmizol z viecka na lavom oku "jacmen", ktory som tam mal uz asi 2-3 roky a pomalicky rastol a uz som sa chystal k ocnej nech mi to "odcvakne" ...maju na to take speci kliestiky paradne.
Po ryzovke som si nahodne siahol na oko a po jacmeni ani chyru ani slychu...samozrejme mozno to nebola zasluha ryze, ale ja som si jeho nepritomnost vsimol az po ryzovke a to som si na sahal pomerne casto, kedze mi vadil, takze tipujem, ze ho dala proste ta ryzovka;o).
Mozno ti to pomoze;o).
Btw mne zena nadava, ze co som sa rano nenavonal, ked pridem domov, ale do puce co caka, ked som od rana na nohach, cely den taham kabelas, lietam po schodoch, rebrikoch, plosinach, cim vyssie idem tym teplejsie, tecie zo mna ako z prasata a to mam prist domov po 8-9h vonavy?
Keby robim cely den v klimatizovanej kancelarii tak asi pridem inam vyvonany, ale ak fyzicky manualne pracujes vo zvysenych teplotach mozne to nie je.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat