Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem E-recepty

Pochopím, že skončila po zavedení EET vesnická hospoda, kde si x let tahali tržby z břucha a to tak, aby nepadli do DPH a aby nikdy nezaplatili ani kačku daně. EET, první kvartál, okamžitě spadli do DPH a zisk za 3 měsíce 380 tisíc… to nevypadá na pokračování vykazování přežívání hluboko pod hranicí bídy… ]:)

Ale nepochopím, proč by končil kterýkoliv lékař kvůli nějaké počítačové povinnosti. Jeho příjem to nijak neovlivní, jen prostě musí zvládnout nějakou počítačovou překážku. Jsem starý doktor, beru 50 klacků měsíčně (dobrá… tak 45). Stát si vymyslí nějakou pitomost, která mě otravuje (e-recept), tak si vyberu. Seknu s tím, důchod (který beru i tak) mám jistý (15?, 16?), těch 35 čistého snadno oželím. V tom případě to akceptuji. Komu by ta "třicítka měsíčně" chyběla, skousne zuby a jede dál.

Ale neboj, ta jejich komora opět vyvolá bouře, stávky a tábory lidu, tak ten stát to zase odloží.. nic jiného mu nezbývá :-/ Opět odkazuji na svou předchozí poznámku, že na rozdíl od lidí, kteří studovali 6 let na VŠ se stát nijak nemazlí s jakýmkoliv živnostníkem, který vylezl z 8. třídy pomocné školy - toho se všelijaké elektronicko-počítačové povinnosti týkají bez jakéhokoliv pardonu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat