Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Škola - Průměr známek?

No, vzhledem k tomu, že tazatel píše název měsíce (Srpen) s velkým počátečním písmenem, si myslím, že nějaké problémy minimálně s pravopisem tam budou.
Já jsem na střední škole také měla potíž s češtinářkou. Z češtiny jsem vždycky měla jedničky, ovšem když jsem nastoupila na střední, dostali jsme z tohoto předmětu učitelku, která nejraději zkoušela drzé a vyrušující studenty - a ty ostatní jednoduše přehlížela, i když se hlásili. Tedy např. v prvním pololetí prváku jsem měla jedničku z diktátu a dvojku z literatury, tj. pouhé dvě známky. Na vysvědčení z toho byla dvojka (takové ponížení :.( ). Ti, již vyrušovali, měli klidně deset-patnáct známek. Krátce po pololetním vysvědčení jsme psali slohovou práci a moje sousedka v lavici dostala čtyřku, přičemž objektivně nezaslouženě. Hrubky tam neměla, ale zvolené téma prý (podle učitelky) bylo málo zajímavé. Ani moje téma však nebylo z tohoto hlediska ideální, dostala jsem dvojku. Byla jsem naštvaná ještě kvůli vysvědčení, takže když si sousedka postěžovala na nespravedlivé ohodnocení, polohlasně jsem utrousila dost kritickou poznámku o paní učitelce. Nebylo to nic vulgárního, ale do očí bych jí to takto zcela jistě neřekla. Ovšem nevšimla jsem si, že vyučující právě stála nad naší lavicí a všechno si to vyslechla. Ten pohled! Očividně nevěřila vlastním uším. :-D Já jsem hrůzou málem omdlela.
Učitelka si mě okamžitě zařadila mezi obzvlášť drzé studenty a začala mě zkoušet každou hodinu. To ale přivedlo k žádanému výsledku, jelikož jsem záhy měla hromadu jedniček (zkoušela přece jen spravedlivě) - a následně i jedničku na vysvědčení. Tak už to vydrželo do konce studia. ;-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat