Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Škola - Průměr známek?

To mi chces povedat, ze cela trieda ma 3-4 na vysvedceni? Lebo podla opisu ucitelky sa ina znamka ani dostat neda. Pokial nie tak preco maju ostatni lepsie znamky ako ty, ked sa ucis a cestina ta bavi?
Pozri ja som na gympli narazil na rustinarku, ktora mala psychicku poruchu...nenavidela chlapov a v kazdej triede si niekoho vybrala...vacsinou hladala ako som sa neskor dozvedel take tvrdohlave bojovne typy, co sa jej postavia. V nasej triede som to bol ja. 3 roky sme spolu bojovali, vo finale mi dala v 4.rocniku 4 na koncorocnom vysvedceni (mal som jednotky, tri dvojky a stvorku). Riesili sme to v skole viackrat, rustinarok bolo malo, vyhodit ju nechceli, tak som si uzil...sedavanie v poloprazdnej triede v poslednej lavici sam (bolo nas 16 na predmete), ignorovanie na hodinach, patky som schytaval za nic...a vies co je na tom najlepsie? Dodnes sa dohovorim po rusky, ked sme sa boli lyzovat na Ukrajina schoval som do vacku aj zensku, co zila 10 rokov v Rusku a bola s nami a uplne v pohode som sa po 20 rokoch dohovoril. Dodnes jej dakujem, ze tak na mne sedela a ze ten jazyk z hlavy asi nedostanem aj ked taku svinu som predtym ani potom nestretol.
A mimochodm na Slovencine sme mali ucitela, kvoli ktoremu som chcel po par tyzdnoch zmenit triedu, pretoze bol...bol iny. Po par mesiacoch som sa na jeho hodiny vyslovene tesil a do konca gympla sme si uzili cela trieda na jeho hodinach kopec srandy. Tolko k ucitelom.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat