Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Škola - Průměr známek?

y

Já to vidím spíš tak, že máte učitelku, co si z vás nesedne na zadek a hned si myslíte, že se považuje za všemohoucí.

Hehe, musím přiznat, že u téhle věty jsem se dost pousmál. Nechci Tě zklamat, jde o to jak se chová i mimo třídu. Na klasický pozdrav:
,,dobré ráno" ,,dobrý den" paní učitelka odpovídá NAZDAR, ale tak strašně to vyštěkne, že si z toho sedám na zadek. Ne ne ne rozhodně si nemyslete, že tenhle krásný pozdrav je věnován pouze mě. Nikoli tenhle pozdrav věnuje každému, kdo se jen opováží zpříjemnit den pozdravem. Občas neodpovídá vůbec, ale to je možné, že jenom mně.

Mohl bys sem taky uvést, čím vás "trápí".

Nebudu psát vše, protože mám upřímný strach, že by si to paní učitelka mohla přečíst a pak mě popravit na nádvoří, ale jen pro příklad se směje když někdo řekne něco jen trochu špatně. Dále, když říká látku a my si ji zapisujeme, poprosím ji o zopakování nějaké části, a okamžitě jsem za blba co neposlouchá a látku nezopakuje. (Ano, dával jsem pozor jen se občas stane, že paní učitelce není rozumět, ale to ona ovšem nepřizná)

Když s ní přestanete bojovat a začnete se snažit, myslím že změní přístup. U nás to fungovalo a teď na tyhle kantory "tvrďáky" vzpomínám v nejlepším, protože díky nim nebyla škola ztracenou částí mého života (kterou bych si promhral sám svým (ne)přičiněním)...

Určitě to není špatný nápad, ale za slušňáka jsem byl 9 měsíců a nic se nezměnilo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat